Foto bij (samenvatting geplaatst!) Desastreuze 10 minuten leveren Excelsior'31 vijf tegentreffers op (6-3)

Kozakken Boys - Excelsior'31 6-3 (0-0)
Voor Excelsior'31 scoorden Denis Mahmudov (2x) en Robert Wilens.

Bekijk hieronder een uitgebreide samenvatting op Excelsior'31 TV. Beelden gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews met Hans van Dijkhuizen door Leon Simons.

Excelsior'31 verliest bizar duel

Bron: klik hier
WERKENDAM - Excelsior'31 beleefde zaterdag een bizarre middag bij Kozakken Boys. De topklasser draaide een 1-0 achterstand in een paar minuten tijd om tot een 2-1 voorsprong, maar vervolgens ging het helemaal mis. Kozakken Boys won met 6-3.

Alle negen doelpunten vielen na rust (!). Na een eerste helft waarin Excelsior goed begon maar vervolgens wat wegzakte, kwam Kozakken Boys kort na de pauze op 1-0. Excelsior, waar verdediger John Lubbers al voor rust geblesseerde uitviel, herstelde zich vervolgens knap. Via Robert Wilens werd het 1-1, waarna een minuut later Denis Mahmudov de Rijssenaren op 1-2 zette.

Ondanks die opsteker raakte de ploeg daarna het spoor volledig bijster. Binnen een paar minuten tijd scoorde Kozakken Boys vier keer, waarna kort daarna ook nog de 6-2 viel. Denis Mahmudov bepaalde vervolgens de eindstand op 6-3.

Door de nederlaag blijft de ploeg van trainer Hans van Dijkhuizen staan op de veertiende plaats in de topklasse. Het enige positieve nieuws was dat de ploegen net boven Excelsior zaterdag ook allemaal verloren.

Excelsior speelt volgende week zaterdag thuis de streekderby tegen HHC Hardenberg.