Excelsior'31 D7 verliest onnodig van BWO D2 (1-4)

Foto bij Excelsior'31 D7 verliest onnodig van BWO D2 (1-4)

Excelsior'31 D7 - BWO D2 1-4

Verslag door
Stef Peeters, keeper van D7

Zaterdag 2 maart,  8.00 uur.
Zaterdag moesten de jongens van Excelsior D7 vroeg uit de veren. Want er stond een wedstrijd tegen BWO D2 gepland. We wisten van tevoren al dat het geen makkelijke pot werd.

8.30 uur, 1e helft:
Toen het eerste fluitsignaal klonk,  werd er door BWO gelijk vroeg druk gezet. De verdediging van Excelsior stond niet goed. Daarom werden we al vroeg afgestraft.  0-1. Later werd er door de doelman van Excelsior goed gekeept door twee lijnreddingen te maken. Wij hadden later ook een paar goede kansen door te counteren. Maar de bal wou er maar niet in.

Dus hadden we een ruststand van 0-1.

2e helft:
We begonnen de tweede helft goed, want we begonnen meteen met vroeg druk zetten. Maar later zakten we steeds verder in, en strafte BWO dat meteen af. Dus werd het 2-0. Vlak daarna maakte BWO de 0-3 en de 0-4. Maar we hadden nog wat tijd en we maakten ongeveer 10 minuten voor tijd een eretreffer.1-4.  Dat doelpunt kwam door een goede vrije trap van Jilmer Smit en kon Bas Voortman hem er zo inschieten.

1-4 was dan ook de uitslag.

Volgende week bij Sportclub Rijssen strijden we verder in de beker, om 11.00 uur.