Excelsior'31 2 blijft op remise steken tegen DVS'33 (1-1)

Foto bij Excelsior'31 2 blijft op remise steken tegen DVS'33 (1-1)

Opstelling Excelsior’31 2
Patrick Lohuis (k) – Robin Schar – Gertjan Schultink (C) – Marco Hopman – Simon Baysoy – Reno Timmerman – Yorick Calkhoven – Mo – Stephen Jansen – Marco ten Bolscher – Padje Wilbers

Wissels: Maarten Smit – Remco Gombert – Jelte v/d Berg – Kevin Troost

Verslag door: Stephen Jansen
Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Dvs’33 op het programma, we hadden wat goed te maken na de nederlaag vorige week tegen Berkum dus gingen deze wedstrijd positief in.

We begonnen in tegenstelling tot andere weken goed aan de wedstrijd en wonnen veel 2e ballen en hadden veel balbezit, dit leed echter nog niet echt tot grote kansen, een paar makkelijke ballen voor de keeper en veel terugspeelballen van de tegenstander, tot we vlak voor rust de 0-1 tegen kregen door een aangeraakt schot die over patrick heen viel. Het was Berend van Dvs’33 die hem maakte, 0-1 voor Dvs’33.

Zo gingen we met een achterstand de rust in maar raakten niet in paniek omdat we de eerste helft de betere ploeg waren en de kansen vanzelf moesten komen.

In de 2e helft was het weer hetzelfde wedstrijdbeeld, met veel balbezit en iets meer kansen voor ons. 5 min na de rust kwamen Maarten Smit en Jelte v/d Berg het veld in en was er gelijk meer druk naar voren. Dit resulteerde in een goeie aanval en met een droog schot schoot Yorick dan ook de verdiende gelijkmaker binnen. Vlak voor tijd had Yorick nog een levensgrote kans maar hij wist de keeper niet te omzeilen.

Al met al een redelijke goede wedstrijd waar misschien wel iets meer in had gezeten.