Excelsior'31 organiseert De Sterkerij ZOMERAVONDVOETBAL

Foto bij Excelsior'31 organiseert De Sterkerij ZOMERAVONDVOETBAL

Excelsior'31 organiseert De Sterkerij ZOMERAVONDVOETBAL

Vanaf maandag 3 juni t/m vrijdag 21 juni 2013 zal er op de velden van Excelsior'31 een heus zomeravond toernooi worden georganiseerd.

Deze avonden zullen in het teken staan van 6 tegen 6 wedstrijden, verdeeld over een aantal poules, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen recreatieve teams en prestatieve teams. Deze wedstrijden zullen worden gespeeld op een half veld.

Spelers vanaf 17 jaar mogen deelnemen aan dit mooie evenement. Tevens zal er op 21 juni een groot eindfeest zijn in een feesttent op het terrein van Excelsior'31.
Deze avond zal bier en fris worden geschonken voor 1 euro!

De kosten voor deelname zijn 75.00 euro per team.

Opgeven kan middels onderstaande link.
Er is plek voor 28 teams dit jaar, vol is vol. Wees er dus op tijd bij met je aanmelding van je team.

Meer informatie is te verkrijgen via: zomervoetbal@excelsior31.nl of door contact op te nemen met Erik Leeuwis, Gerrit Kwintenberg, Art-Jan Dennekamp of Harald Eertink.

Meer informatie zal spoedig volgen via deze website.


Excelsior'31 heeft zich voorgenomen om ieder jaar een goed doel te ondersteunen met dit toernooi. Dit jaar is de keuze gevallen op de Sterkerij in Rijssen.

Stichting De Sterkerij is een bijzondere organisatie, met als specifiek doel om mensen (veelal jong volwassenen) met een beperking een betaalde werkplek aan te bieden of een vorm van dagbesteding. Voor meer informatie kijk op
www.desterkerij.nl of breng een bezoek: Enterstraat 200

Kalender icoon donderdag 4 april 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers