Excelsior'31 3 - Go Ahead Kampen 2 1-2 (1-1)

Opstelling Excelsior’31 3:

Ruud Hofhuis, Mark Seppenwoolde, Arjan Schooten, Niek Bakker, Sjors van Gerresheim, Simon Kool (70. Jeroen Tuute), Stephan Jansen,  Gerwin Immink (85. Frank ten Brinke),  Padje Wilbers, Robert Harbers (46. Frank Averesch), Laurens Harbers (80. Danny Spin)

Verslag: Simon Kool
Zaterdag stond voor Excelsior’31 3 een zeer belangrijke wedstrijd tegen Go Ahead Kampen op het programma. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om, volgende week rechtstreekse handhaving veilig te stellen. We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Go Ahead Kampen kreeg dan ook een paar mogelijkheden.

In de 8e minuut was het dan ook al raak. 0-1. We kwamen steeds beter in de wedstrijd, en gingen steeds beter voetballen. Stephan Jansen had een goede actie in huis, maar zijn schot ging binnenkant paal, binnenkant paal, eruit.

In de 32ste minuut scoorde Robert Harbers uit een voorzet van Padje Wilbers de verdiende gelijkmaker 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust kwamen we dan ook goed uit de startblokken. Het was zo goed als één richtingsverkeer. Dit leverde een tal van kansen op. Het dichtste bij een treffer was Marc Seppenwoolde, hij kopte op de paal. De rebound was voor Niek Bakker, maar ook hij wist het net niet te vinden.

In de 78ste minuut viel de goal aan de andere kant, een afstandsschot zorgde voor de 1-2, en dit bleek ook na 90 minuten de eindstand te zijn..

We hebben er alles aan gedaan om de drie punten in Rijssen te houden, maar helaas staan we weer met lege handen.