Excelsior'31 zwaait spelers (en ass.trainer) uit met remise tegen Berkum

Foto bij Excelsior'31 zwaait spelers (en ass.trainer) uit met remise tegen Berkum

Excelsior'31 zwaait spelers (en ass.trainer) uit met remise tegen Berkum

* Klik hier voor 100 foto's (copyright www.excelsior31.nl)

* Bekijk hieronder een samenvatting van het afscheidsduel op Excelsio
r'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews (met Hans van Dijkhuizen en 'speler van het jaar' Arjan Kok) door Bert Bosschers. 



* Bekijk hieronder een reportage met daarin interviews met alle vertrekkende spelers en assistent-trainer, op Excelsior'31 TV





Excelsior’31 heeft zaterdag een oefenduel tegen zaterdag hoofdklasser v.v. Berkum met 1-1 gelijk gespeeld. Berkum, met Roeland ten Berge als hoofdcoach en Jan Ligtenberg als diens assistent. Beiden hebben een Excelsior'31 verleden.

Het uiterst vriendschappelijke duel werd met name aangegrepen om de bij Excelsior’31 vertrekkende spelers uit te zwaaien.

Ook assistent-trainer John Gielink werd daarbij niet vergeten. Hij vertrekt naar de v.v. Rigtersbleek, dat komend seizoen uitkomt in de 1e klasse (zondag)

Bij Excelsior’31 vertrekken: 
Maarten Smit (DOS’37)
Jody van den Berg (nog niet bekend)
Maurice Bartelds (SVZW)
Jan Borghuis (stopt)
Remco Gombert (terug naar DOS’37)
Dennis Rosink (v.v. Staphorst)
Cenk Uguz (SVZW) 

 
Zoals gezegd, het oefenduel verliep uiterst sportief. Het seizoen zit er voor beide teams op en stond daarom niets meer op het spel. Voor de Rijssense supporters was het jammer dat bij de v.v. Berkum aanvaller Karim Chengachi niet in actie kwam.

Hij kampt al langer met een hardnekkige enkelblessure, opgelopen bij de competitiewedstrijd tegen de v.v. Staphorst.

 
Doelpunten vielen er desondanks. Aan beide zijden één. Maurice Bartelds, door coach Hans van Dijkhuizen in de spits geposteerd, schoot vóór rust met scherp en zette zijn ploeg op een verdiende voorsprong, 1-0.
 

 
Na rust deed de behendige Arjen Westrik ‘iets’ terug en wist doelman Jody van den Berg te verschalken. Weinig later kreeg v.v. Berkum aanvaller Chris van der Meulen een uitgelezen mogelijkheid zijn team van 11 meter op voorsprong te zetten.



Echter, op katachtige wijze wist Jody van den Berg Van der Meulen’s inzet te keren.

 
Bij Excelsior’31 deden beloften Kevin Troost, Gertjan Schultink, Robin Schär ervaring op in het 1e elftal. De slagroom op de cake zou compleet zijn geweest wanneer ook beloften Reno Timmerman en Marco ten Bolscher (zij debuteerden vorige week op verdienstelijke wijze in de Topklasse, tegen Deto) zich hadden kunnen laten zien aan het eigen publiek, vanmiddag.

Zij vertoonden hun kunsten echter bij een Twentse regio/talentendag, van de KNVB.  

 
Basisopstelling Excelsior’31:
Jody van den Berg (k), Robin Schär, Gertjan Schultink, Dylan Vosskuhler, Kevin Troost, Amanuel Isa, Cenk Uguz, Maarten Smit, Marco Aydin, Maurice Bartelds en Denis Mahmudov
 
Wisselspelers: Arjan Kok (k), Marco Stegeman, Robert Wilens en Andreas David
 
Afwezig: Niek Davina (familieomstandigheden), Jan Borghuis en Dennis Rosink
 
 
Kalender icoon zondag 19 mei 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers