Excelsior'31 E6 mag de kampioensvlag hijsen na winst op ATC'65

Foto bij Excelsior'31 E6 mag de kampioensvlag hijsen na winst op ATC'65

Foto 1: de teambespreking, vooraf

Dinsdag is het beloftenteam van Excelsior’31 E6 kampioen geworden, na een spannende wedstrijd tegen ATC’65 E14. E6 moest deze wedstrijd winnen om gelijk te komen met NEO E6. De 1e helft was E6 de bovenliggende partij.

De tegenstander stond met de rug tegen de muur. Kansen werden er genoeg gecreëerd, maar de bal wilde er niet in. ATC had een goede keeper die veel tegen hield. ATC had slechts één kans, waaruit gelijk een doelpunt viel. We stonden met 1-0 achter.

Vlak voor de rust maakten we gelijk. Door dat doelpunt viel de spanning van de spelers af. We speelden vanaf dat moment weer als vanouds, met goed voetbal.

Toen het eindsignaal klonk stonden we met 1-5 voor en waren we dus kampioen.

Voor dit team, dat bestaat uit 1e-jaars spelers, is het een knappe prestatie om kampioen te worden, in de 3e klasse.

Foto 2: de trainer en leider krijgen hun diploma

Ik wil daarom alle spelers, ouders en leider Gertjan Ligtenberg bedanken voor een mooi seizoen.