Zaalvoetballers verliezen finale nacompetitie (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Zaalvoetballers verliezen finale nacompetitie (samenvatting geplaatst!)

Zaalvoetballers verliezen finale nacompetitie (samenvatting geplaatst!)

Bekijk hieronder een samenvatting van de finale op Excelsior'31 TV, beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis


De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond de finale van de nacompetitie met 6-3 verloren. In een bomvolle sporthal Zuiderpark in Apeldoorn moest het na een teleurstellende wedstrijd berusten in een nederlaag.

Door deze nederlaag zal Excelsior’31 niet promoveren naar de Topklasse en ook volgend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse.

Tegenstander Morado CF zal ook volgend seizoen mogen uitkomen in de Topklasse.

Arnoud Baan en Gilano Samangoen in actie

Ditmaal was Excelsior’31 met een dubbeldekker uitgerukt met vele supporters. De vlaggen van de veldtak werden weer opgehangen en de trommels klonken luid. Tegenstander Morado CF bestaat louter uit studenten in Nijmegen en ook zij waren goedgemutst.

Met liederen over en weer ontstond er een sfeer in Apeldoorn die hoort bij een finale van een nacompetitie. Helaas was Excelsior’31 niet in staat om boven zich uit te stijgen tegen een tegenstander dat onderin de Topklasse speelt. Na een lang seizoen werd het op fysieke en mentale fitheid geklopt deze avond.

Voor rust kwam Excelsior’31 toch twee maal op voorsprong door doelpunten van Sander Kwintenberg en Agassi Daneljan. Onder druk van Morado CF werden echter twee goals weg gegeven, waardoor de ruststand 2-2 was. In de tweede helft kwam Excelsior’31 op achterstand.

Het was echter Gilano Samangoen die na een gele kaart de 3-3 aantekende. Breekpunt in de wedstrijd was de 4-3 voor Morado CF na een zeer ongelukkig eigen doelpunt van dezelfde Samangoen. Hierna speelde Excelsior’31 alles of niks en kreeg het nog twee doelpunten tegen.

 Agassi Daneljan tikt hier de 1-2 binnen op aangeven van Arnoud Baan

Ondanks deze nederlaag kan Excelsior’31 terugzien op een uitstekend seizoen. Een tweede plek op twee punten achterstand op kampioen ZVV/ABC Hekwerk uit Heerde en een finaleplek in de nacompetitie, waarin onder andere het sterkte ZVV/Sparta werd uitgeschakeld is toch een prestatie om trots op te kunnen zijn.

Na het desastreuze vorige seizoen werden ditmaal ALLE thuiswedstrijden gewonnen en zorgden trainer/coach John Baas en cultuurbewaker Alidus ter Harmsel ervoor dat de spelvreugde terugkwam in de Reggehal.

Via deze weg feliciteren de spelers en begeleiding van Excelsior’31 tegenstander Morado CF met de verdiende overwinning en wensen ze deze ploeg komend seizoen meer succes in de Topklasse. Excelsior’31 heeft zich voor komend seizoen al versterkt met Nathan Oraile van topklasser Club HAC en Jan Borghuis die over zal komen van de eerste selectie van het veld van Excelsior’31.

Het technische beleid onder aanvoering van Arsenin Rodriguez zal verder vorm worden gegeven en vroeg of laat zal de sleeping giant Excelsior’31 op gaan staan.

Spelers en begeleiders van Excelsior’31 bedanken de supporters voor een prachtig seizoen; we hopen elkaar na de zomervakantie weer te mogen begroeten in de Reggehal in Rijssen.

Doelpunten Excelsior’31: Sander Kwintenberg, Agassi Daneljan, Gilano Samangoen

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Marien Baan (reserve keeper), Gerald Keizer (aanvoerder), Harmen van de Maat, Sander Kwintenberg, Maarten Postma, Arnoud Baan, Henk Lankamp, Jan Borghuis, Agassi Daneljan en Gilano Samangoen

Coach: John Baas, Leider: Alidus ter Harmsel

De samenvatting van deze wedstrijd, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis van Excelsior’31 TV, zal in de loop van dit weekend volgen.

Foto's met dank aan André van Hattum

 

    Vrije trap Gerald Keizer

Maarten Postma in actie

   Vrije trap Sander Kwintenberg

 Gilano Samangoen na zijn 3-3

 Sander Kwintenberg na afloop van de wedstrijd

 Spelers bedanken publiek na de wedstrijd 

Kalender icoon vrijdag 14 juni 2013 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers