Beloften Go Ahead Eagles laten Excelsior'31 alle hoeken van het veld zien

Foto bij Beloften Go Ahead Eagles laten Excelsior'31 alle hoeken van het veld zien

Beloften Go Ahead Eagles laten Excelsior'31 alle hoeken van het veld zien

Klik hier voor 93 foto's (copyright www.excelsior31.nl).

Klik hier voor een samenvatting van het duel, door Excelsior'31 TV (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis).



Excelsior'31 - Go Ahead Eagles beloften 1-3 (1-2)
1-0 Denis Mahmudov
1-1 Omar Kavak
1-2 Guyon Philips
rust
1-3 Guyon Philips

Opstelling Excelsior'31:
Arjan Kok (k), Adi Draganovic, Andreas David, John Lubbers, Kevin Troost, Niek Davina, Amanuel Isa, Hakim Ezafzafi, Gerald ten Hove, Robert Wilens en Denis Mahmudov

Excelsior'31 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen de beloften van Go Ahead Eagles met 1-3 verloren. Een uitslag die beduidend hoger had kunnen uitvallen, hadden de Eagles talenten het vizier op scherp gehad.



Ondanks dat Excelsior'31 de leiding nam, middels een weergaloze treffer van Denis Mahmudov, liep het grote delen van de wedstrijd voornamelijk achter de Eagles beloften aan. Werd het voortdurend op handelingssnelheid en inzet afgetroeft en kwam het maar zelden tot iets wat de schijn had van een goed lopende combinatie.



Met name voor rust was het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen enorm. Na rust dicteerden de Deventernaren nog steeds de wedstrijd, maar hanteerden een beduidend lager tempo. 



Excelsior'31 kon daar een incidentele plaagstoot tegenover zetten, maar Mahmudov, Ezafzafi en invallers Bloemendaal en Aydin hadden het vizier evenmin op scherp. Ook verdedigend rammelde het bij de Rijssenaren met enige frequentie en is er wat dat aangaat nog plenty werk aan de winkel voor coach Hans van Dijkhuizen en zijn staf.



Wat dat betreft een uiterst leerzaam oefenduel, ten opzichte van het eerder geplande (en geannuleerde) oefenduel tegen SC Enschede. 

later méér...

Kalender icoon maandag 12 augustus 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers