MSC kan Excelsior’31 nauwelijks pijn doen (foto's & samenvatting geplaatst!))

Foto bij MSC kan Excelsior’31 nauwelijks pijn doen (foto's & samenvatting geplaatst!))

MSC kan Excelsior’31 nauwelijks pijn doen (foto's & samenvatting geplaatst!))

Klik hier voor 125 foto’s (copyright www.excelsior31.nl)

Klik hier voor de samenvatting van Excelsior'31 TV. Beelden gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis. Interviews: Leon Simons

Opstelling Excelsior’31:
Arjan Kok (k), Adi Draganovic, John Lubbers, Andreas David, Kevin Troost, Mark Bloemendaal, Amanuel Isa, Niek Davina, Gerald ten Hove, Robert Wilens en Hakim Ezafzafi

46. wissels in de rust: 
In : Marco ten Bolscher, Robin Schär en Reno Timmerman .
uit : Robert Wilens, John Lubbers en Kevin Troost. 
65. keeperwissel Wilco Nieuwenhuis voor Arjan Kok

Wissels: Wilco Nieuwenhuis (k), Robin Schär, Reno Timmerman, Marco ten Bolscher en Djeremy Zandvliet
Geblesseerd: Denis Mahmudov, Patrick Gerritsen, Kevin Siemelink, Dylan Vosskuhler, Rob ten Hove, Niels ten Hoeve

Afwezig: Patrick Loohuis (k)



MSC kan Excelsior’31 nauwelijks pijn doen (3-1) 
Excelsior’31 heeft een relatief eenvoudige overwinning behaald op zondag hoofdklasser MSC, uit Meppel. Desondanks kende de Rijssense Topklasser een uiterst slordige ‘valse’ start, na knullig balverlies van doelman Arjan Kok, die de bal MSC aanvaller Camiel Fidom bijkans letterlijk ‘in de schoot’ wierp en voor wie het een koud kunstje was om de score te openen, 0-1.

Excelsior’31 liet zich er echter niet door van de wijs brengen en vatte de koe serieus bij de hoorns. Met vlot combinatievoetbal werden de Meppelers teruggedrongen en was het wachten op de gelijkmaker. Die kwam al snel, opnieuw van de voet van Hakim Ezafzafi, in de voorbereiding aan de lopende band trefzeker, 1-1



Weinig later verdubbelde Amanuel Isa de score voor de thuisploeg, uit een puntgave hoekschop van Mark Bloemendaal, 2-1. In het laatste kwartier voor rust schoot Hakim Ezafzafi opnieuw met scherp, 3-1.

In de rust werd er aan Excelsior’31 zijde een 3-tal spelers gewisseld, wat de cadans absoluut niet verstoorde. Sterker nog, Excelsior’31 bleef de ploeg die het spel dicteerde en de score eenvoudigweg had móeten verhogen.



Dat is dan ook het enige wat je het team van coach Hans van Dijkhuizen zou kunnen verwijten. 

De overwinning was dik verdiend, het combinatievoetbal bij vlagen oogstrelend. Buiten de valse start, stond ook de defensie als een huis en gaf het nauwelijks een kans weg.



Met name het jeugdige talent Kevin Troost speelde een uitstekende pot. Desondanks werd ook hem rust gegund, richting de competitie-opener tegen Barendrecht en mocht hij na het rustsignaal achterblijven, in de kleedkamer.

Kalender icoon zaterdag 17 augustus 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers