Excelsior'31 hoopt serie door te zetten

Foto bij Excelsior'31 hoopt serie door te zetten

Excelsior'31 hoopt serie door te zetten

Excelsior'31 hoopt serie door te zetten
Bron: dagblad TC Tubantia
RIJSSEN - Komend weekeinde begint voor de topklassers het nieuwe seizoen. Het Rijssense Excelsior'31 gaat zaterdag op bezoek bij Barendrecht. Vooruitkijken naar het nieuwe jaar betekent voor Excelsior’31-trainer Hans van Dijkhuizen toch ook nog even terugblikken op het voorbije seizoen.

„Want onze sterke serie van na de winterstop hopen we door te zetten”, aldus de coach. „De groep is grotendeels intact gebleven, dat moet normaal gesproken een voordeel zijn.”

Van Dijkhuizen heeft de voorbije periode op forums allerlei prognoses voorbij zien komen richting komend seizoen. Telkens werd Excelsior ingeschat rond plaats twaalf.

„Dat heeft ongetwijfeld te maken met onze zwakke start (vier punten na elf duels, red.) vorig seizoen. De twaalfde plaats betekent rechtstreekse handhaving, maar ik hoop op meer. Als de resultaten in het begin een beetje meezitten, dan moeten we toch sowieso in het linkerrijtje mee kunnen doen.”

Zijn ploeg begint het seizoen zaterdag bij de nummer twee uit de eindrangschikking van afgelopen jaar: Barendrecht. „Een lastige tegenstander natuurlijk, maar toch is onze start dit seizoen denk ik wat minder zwaar dan vorig seizoen.”

Een nieuw seizoen betekent niet automatisch ook een volledig fitte selectie. Van Dijkhuizen mist tegen Barendrecht door blessures de nodige spelers. Marco Aydin, Dylan Vosskühler en Niels ten Hoeve hopen snel mee te kunnen doen, maar zijn voor zaterdag niet fit genoeg. Daarnaast ontbreken de langdurig geblesseerden Kevin Siemelink en Patrick Gerritsen. 

Kalender icoon maandag 19 augustus 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers