Loon naar werken voor Excelsior'31 3

Foto bij Loon naar werken voor Excelsior'31 3

Loon naar werken voor Excelsior'31 3

Excelsior'31 3 - ESC 2 

Opstelling Excelsior'31 3:
Erik Baan (k), Simon Kool, Niek Bakker, Gerwin Immink, Jacco Vis, Tom Leussink, Stephen Jansen, Sjors van Gerresheim, Jeroen Dangremond, Teun Brandriet en Laurens Harbers.

Wissels:
Robert Harbers, Joey Gerritsen Mulkes en Niek Gerritsen.

Geblesseerd: Danny Spin

Afwezig:
Ruben Willems (2e), Luen Mensink (2e), Arjan Schooten en Marc Seppenwoolde.

Verslag gemaakt door Niek Gerritsen 
Afgelopen 2 weken wist Excelsior'31 3 geen punten te behalen. Het werd dus tijd dat we de volle winst zouden pakken tegen ESC (Elburg) 2. We begonnen sterk en fel aan de wedstrijd wat resulteerde in tal van kansen. 

We creerden een aantal goede kansen, maar evenals voorgaande weken hadden we het geluk niet aan onze zijde. We bleven goed spelen wat leidde tot een doelpunt van L Harbers.

We gingen de rust in met een minimale voorsprong van 1 doelpunt. In de rust wisselde trainer Paul Tom Leussink voor Niek Gerritsen. We begonnen niet goed aan de 2e helft wat leidde tot een doelpunt van ESC.

Na het tegendoelpunt begonnen we steeds beter te voetballen en dat leidde tot honderd procent kansen. Uiteidenlijk maakten we het verlossende doelpunt, dat Sjors aantekende.

Na het doelpunt werden we sterker en sterker en het 3e doelpunt viel al snel. De 2e van Sjors, die een uitstekende wedstrijd speelde. Na het 3e doelpunt werd er weer gewisseld aan de zijde van Excelsior'31 3. Joey Gerritsen Mulkes maakte zijn rentree, na lang blessureleed.

Hij werd ingebracht voor Gerwin Immink die een blessure op had gelopen. We kregen steeds meer vrijheid en het 4e doelpunt werd aangetekend door Laurens Harbers. Hij scoorde met het hoofd, wat hij zelden doet.

Na het 4e doelpunt was de tegenstander er wel klaar mee, maar hadden wij nog wel zin in het 5e doelpunt, om het publiek te bedanken voor hun aanwezigheid.

Teun Brandriet tekende uiteindelijk het laatste doelpunt aan. Een paar minuten na het doelpunt floot de scheids voor het einde van de wedstrijd en ging Excelsior'31 3 uitbundig de kleedkamer in.

Kalender icoon zaterdag 21 september 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers