Op 11 november voor 5 euro naar theatervoorstelling “Wel winnen, hè!”

Foto bij Op 11 november voor 5 euro naar theatervoorstelling “Wel winnen, hè!”

Op 11 november voor 5 euro naar theatervoorstelling “Wel winnen, hè!”

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

De Theatervoorstelling vindt op maandag 11 november plaats in Het Parkgebouw. Vrijwilligers, trainers/leiders en scheidsrechter zijn vanaf 19.30 uur welkom aan de Oosterhofweg 49.

De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot 21.20 uur. (zonder pauze) De KNVB biedt een korting aan, waardoor een entreebewijs slechts 5 euro kost. (en niet 20) De voorstellingen speciaal voor de ouders, worden niet in Rijssen gespeeld.

Kaarten bestellen? Klik hier

Voor meer informatie: www.welwinnenhe.nl

Wij wensen onze vrijwilligers een fijne voorstelling!

 

 

Kalender icoon donderdag 3 oktober 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers