Vacatures bij Pilot Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV)

Foto bij Vacatures bij Pilot Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV)

Vacatures bij Pilot Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV)

In de gemeente Rijssen-Holten gaat vanaf 1 januari 2014 de pilot Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) van start. Diverse sportverenigingen en onderwijs-, zorg- en welzijnsinstanties werken nauw samen om vooraf afgesproken maatschappelijke doelen te behalen. Om dit te kunnen realiseren zijn de partijen op zoek naar een tweetal buurtsportcoaches.

Maatschappelijk zijn er meerdere vraagstukken waaraan de sport haar bijdrage kan leveren. Zowel in Holten als in Rijssen. Dat lukt niet alleen en daarom werken de sportverenigingen samen met onderwijs-, zorg- en welzijnsinstanties. 

Doelstellingen zijn: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek bieden, voortijdig schooluitval beperken, het bewegen door ouderen stimuleren en in algemene zin: dat iedereen kan en mag meedoen, in de buurt en op het sportveld.

Buurtsportcoaches
Om de genoemde doelen te kunnen behalen zijn de samenwerkende partijen op zoek naar een coördinerende en uitvoerende buurtsportcoach. Twee proactieve en creatieve personen die op positieve wijze invulling kunnen geven aan dit dynamische project. De buurtsportcoaches komen in dienst bij de lokale welzijnsinstelling. (vanaf 1 januari a.s. ViaVie Welzijn).

Maatschappelijke organisaties die op dit moment nog niet deelnemen aan het project MVV, maar wel interesse hebben, kunnen zich aanmelden. 

Vacature buurtsportcoach uitvoerend

Vacature buursportcoach coördinerend

Meer info
Meer informatie over dit project en de functieomschrijvingen van de buurtsportcoaches zijn te verkrijgen bij Inge Hiddink, manager van de welzijnsorganisatie: tel. 0548 362755 of via de website www.socuweholten.nl

Kalender icoon zondag 27 oktober 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers