Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen gelijk bij VSCO’61

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen gelijk bij VSCO’61

Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen gelijk bij VSCO’61

Samenvatting VSCO'61 1 - Excelsior'31 1, met dank aan Jan Nijkamp

Het eerste zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft maandagavond met 1-1 gelijkgespeeld bij VSCO’61. In Elburg werd het een teleurstellende wedstrijd die Excelsior’31 niet in een overwinning wist om te zetten. Door dit puntverlies staat Excelsior’31 weliswaar nog aan kop, maar heeft het niet meer het minst aantal verliespunten in de Hoofdklasse F.

Met Rick Harbers op de positie van de geblesseerde Jan Borghuis was Excelsior’31 nagenoeg compleet. Na een lange reis met het busje kwam Excelsior’31 slecht uit de startblokken. Na een kwartier resulteerde dit in een 1-0 achterstand. Hierna zette Excelsior’31 druk op de tegenstander en probeerde het een doelpunt te forceren. Vóór de rust was het Agassi Daneljan die de 1-1 op het scorebord bracht, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft zette Excelsior’31 alles op alles en ging het op zoek naar de overwinning. Ondanks enkele grote kansen kwam het echter niet meer tot scoren, waardoor het dure puntverlies een feit werd.

De wedstrijd van maandagavond was een naar voren geschoven wedstrijd uit de derde periode. Volgende week speelt Excelsior’31 op donderdag thuis tegen; jawel, wederom VSCO’61. Dit is onder voorbehoud de laatste wedstrijd uit de eerste periode. Daarin gaat Excelsior’31 nog wel aan kop gaat. In die week zou Excelsior’31 de eerste periodetitel kunnen pakken. Echter: vermoedelijk zal de competitie niet meer gaan over drie periodes van respectievelijk 8, 7 en 7 wedstrijden, maar over twee periodes van 10 wedstrijden. Dit, aangezien SV Nieuwleusen afgelopen week tot tweemaal toe niet is op komen dagen voor een competitiewedstrijd. Normaliter betekent dit dat ze uit de competitie worden genomen. Dit zal ongetwijfeld worden vervolgd.

De doelstelling van Excelsior’31 ligt hoger dan alleen het winnen van een periode. Echter, daarvoor zal het team de aankomende wedstrijden wel uit een heel ander vaatje moeten gaan tappen.

De thuiswedstrijd van volgende week donderdag tegen VSCO’61 is zoals u gewend bent om 20.00 uur. De entree is uiteraard gratis.

Doelpunten Excelsior’31 1: Agassi Daneljan

Wedstrijdselectie Excelsior’31 1: Marien Baan (keeper), Gerald Keizer, Arnoud Baan, Nathan Oraile, Gilano Samangoen, Maarten Postma, Agassi Daneljan, Sander Kwintenberg en Rick Harbers

Coach: John Baas

Leider: Alidus ter Harmsel

Kalender icoon maandag 21 oktober 2013 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers