Wilco Nieuwenhuis (k), Marc Seppenwoolde, Simon Kool, Niek Bakker, Jacco Vis, Niek Gerritsen, Robert Harbers, Ruben Willems, Laurens Harbers, Theun Brandriet en Jeroen Dangremond

Wissels: Joey Gerritsen Mulkes en Richard Wessels.

Afwezig: Arjan Schooten, Danny Spin, Gerwin Immink en Sjors van Gerresheim.

Excelsior 31 3 wint weer
Zaterdag speelden we de competitiewedstrijd tegen IJVV, in IJsselmuiden. Aan de warming up kon je al zien dat we er zin in hadden. Daarom begonnen we ook goed aan de wedstrijd. Iedereen zat er kort op en we hadden ruimte om te voetballen.

In de 29e minuut scoorde Theun na een domme fout van de IJVV verdediging de 0-1. Na deze treffer bleven we goed vooruit voetballen en gaven niet veel weg. In de 43e minuut kwam er een corner die Robert er goed inknikte: 0-2.

Vlak daarna gaf Marc een mooie dieptepass op Theun. Die bleef heel koelbloedig, passeerde de IJVV keeper en schoot het leer binnen. We gingen de rust in voor een lekker bakje thee, met een 0-3 voorsprong.

Na rust begonnen we goed aan de wedstrijd en dat werd beloond met een 0-4 voorsprong. Jacco gaf een goede voorzet op Laurens, die de bal in het doel schoot. Hierna dachten we er te makkelijk over, er werden fouten gemaakt. Dat leidde ook tot een tegentreffer, 1-4.

IJVV ging steeds beter voetballen en zette ons onder druk. Daaruit kwam ook snel de 2-4. Dit was uiteindelijk ook de einduitslag. We gingen met een fijn gevoel en met 3 punten huiswaarts naar Riessen.