Arjan Kok (k), Gerald ten Hove, John Lubbers, Andreas David, Adi Draganovic, Mark Bloemendaal, Niek Davina, Hakim Ezafzafi, Marco Aydin, Denis Mahmudov en Robert Wilens.

2-2 Niek Davina
3-2 Yildirim
3-3 en 3-4 Hakim Ezafzafi

Bron: klik hier
WERKENDAM - Topklasser Excelsior'31 won zaterdagmiddag verrassend bij koploper Kozakken Boys. Door twee late doelpunten van Hakim Ezafzafi werd het 4-3 voor de Rijssenaren.

Excelsior begon goed aan de wedstrijd en kreeg na zeven minuten al een penalty. Andreas David benutte de strafschop en zorgde daarmee voor de vroege voorsprong.

Nog geen tien minuten later kon Gwaeron Stout voor Kozakken Boys de gelijkmaker inschieten. Het spel en de grootste kansen waren voor de thuisploeg, maar het bleef 1-1 bij rust. Al vroeg in de tweede helft kon Danny Buijs eenvoudig door de verdediging van Excelsior slalommen, waarna de oud-prof zorgde voor 2-1. Niek Davina maakte de achterstand al snel goed. Na aangeven van Robert Wilens kopte de middenvelder de 2-2 binnen.

Excelsior werd beter, maar via de counter werd het alweer 3-2 door Ismail Yildrim. Dankzij een late treffer van Hakim Ezafzafi, zes minuten voor tijd werd het 3-3 en probeerden de bezoekers vooral het gelijkspel te verdedigen. Maar nog geen minuut later maakte Ezafzafi zijn tweede goal, waardoor Excelsior op 4-3 kwam.

Na een hectische slotfase floot de scheidsrechter voor het einde. Excelsior heeft door de overwinning het rechterrijtje verlaten.