Excelsior'31 E5 ongeslagen kampioen

Foto bij Excelsior'31 E5 ongeslagen kampioen

Excelsior'31 E5 ongeslagen kampioen

Foto's: met dank aan E5
Zaterdag 30 november is Excelsior'31 E5 kampioen geworden in de 3e klasse. Met nog één wedstrijd te gaan (volgende week tegen DEC E2)  kan ons puntentotaal op 33 punten komen. Met een doelsaldo van 126 doelpunten voor en 9 tegen kun je wel zeggen dat de balans in E5 wel goed zit. Een voorste linie die veel scoort en de achterste linie die graag de 0 wil houden.

In deze competitie hadden we eigenlijk maar 1 concurrent en dat was Sportclub E1. Zij stonden lang met 3 punten vóór,  bovenaan de lijst. Maar wij hadden 1 wedstrijd minder gespeeld en moesten winnen van Sportclub E1 om ze voorbij te gaan op de ranglijst . Dat gebeurde ook want we versloegen onze buren met maar liefst 10-0.

Afgelopen zaterdag hebben wij gewonnen van Enter Vooruit met 16-1 en zijn we dus kampioen geworden. Na het eindsignaal stond de champagne klaar en konden we een feestje bouwen met onze supporters die altijd achter E5 staan.

Eindconclusie: Een prachtige 1e seizoenshelft afgewerkt met E5. Spelers die zich goed hebben ontwikkeld en als één team goed gepresteerd, op het veld. Volgend jaar promoveren we naar de 2e klasse. Dus ben ik heel benieuwd hoe het dan zal gaan met E5. Ook zitten we nog in de beker, wat ook niet onbelangrijk is.

Boys van E5: ik ben ontzettend trots op jullie, dit hebben jullie dik verdiend.

Met sportieve groeten,

trainer / coach Johnny Peeters.

Kalender icoon zondag 1 december 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers