Zaalvoetballers Excelsior’31 koploper na geslaagd herexamen in Drienerlo

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 koploper na geslaagd herexamen in Drienerlo

Zaalvoetballers Excelsior’31 koploper na geslaagd herexamen in Drienerlo

Samenvatting Drienerlo 1 - Excelsior'31 1, met dank aan Marc Velthuis

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben woensdagavond de derby tegen VV Drienerlo met 1-4 gewonnen. Na een uitstekende wedstrijd werd er nu wel afgerekend met de stugge studentenploeg, nadat er vorige week nog met 3-3 was gelijkgespeeld in de strijd om de beker. Door deze overwinning is Excelsior’31 nu weer koploper, omdat directe concurrent ESA uit Arnhem eerder deze week verloor bij Hoekje/Toyota in Oldenzaal.

Na lange tijd van afwezigheid door een enkelblessure was Jan Borghuis er weer bij op deze avond voor pakjesavond. Dit scheelde een slok op de borrel; bij drie van de vier treffers was hij de aangever. Maar hij was niet de enige die een ruime voldoende haalde deze avond. Na het gelijkspel van vorige week was Excelsior’31 ditmaal gewaarschuwd en scherp vanaf de eerste minuut. Na een prachtige aanval was het Sander Kwintenberg die de 0-1 scoorde bij de tweede paal na een mooie assist van Jan Borghuis.

Na de rust duurde het even voordat de ban gebroken was. Excelsior’31 verdedigde strak en gaf geen cadeautjes weg in het kader van Sinterklaas. Het was Agassi Daneljan die via een prachtige individuele actie het in hem uitgesproken vertrouwen beloonde en de belangrijke 0-2 aantekende. Via een afstandsschot was het Sander Kwintenberg die de 0-3 scoorde, zijn tweede van de avond. Hierna scoorde de Drienerlo de 1-3 na een gele kaart voor Arnoud Baan. Hij maakte zijn fout echter snel goed door een prachtige treffer, waarna de wedstrijd beslist was. Al met al een van de betere wedstrijden van Excelsior’31, waarbij ook het uitstekende keeperswerk van Willard Baan weer opviel.

Volgende week donderdag 12 december speelt Excelsior’31 na lange tijd weer eens een thuiswedstrijd. In de Reggehal heeft de ploeg dan om 20.00 uur bij een overwinning de mogelijkheid om als ‘herbstmeister’ de winterstop in te gaan bij een overwinning op de Jong Eagles uit Oldenzaal.

Doelpunten Excelsior’31 1: Sander Kwintenberg 2x, Agassi Daneljan, Arnoud Baan

Wedstrijdselectie Excelsior’31 1: Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Sander Kwintenberg, Nathan Oraile, Gilano Samangoen, Maarten Postma, Arnoud Baan, Agassi Daneljan en Jan Borghuis

Coach: John Baas

Leider: Alidus ter Harmsel

Kalender icoon woensdag 4 december 2013 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers