Buena Vista - steaks & drinks - nieuwe 'Gouden Sponsor'

Foto bij Buena Vista - steaks & drinks - nieuwe 'Gouden Sponsor'

Buena Vista - steaks & drinks - nieuwe 'Gouden Sponsor'

Excelsior’31 verwelkomt Buena Vista - Steaks & Drinks - als nieuwe ‘Gouden Sponsor’

Buena Vista – steaks, tapas & drinks  opende in 2012 haar deuren aan de Wierdensestraat 50 in Rijssen. Het restaurant biedt de gasten een warme, comfortabele, sfeervolle setting en is daarmee de ultieme plek om tot rust te komen. Dit kan binnen, op de comfortabele stoelen en banken, of bij mooi weer op het terras.

De menukaart  biedt verse, pure en gevarieerde gerechten die afgestemd zijn op de Zuid-Amerikaanse cultuur. Bij Buena Vista - dat maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur is geopend- kan worden genoten van een lunch, diner, tapas en een drankje.

Wilt u een feest geven, een vergadering houden of een andere meeting organiseren? Buena Vista heeft twee zalen te huur. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Omdat Buena Vista trots is op de sponsordeal met Excelsior’31 geeft het de Excelsior’31-leden - op vertoon van de ledenpas - 10% korting

 Reserveren kan via: 0548 - 51 24 39

Tot ziens bij Buena Vista!

(op de foto schudt Hasni Citgez van Buena Vista, na het ondertekenen van de overeenkomst, de hand van Excelsior'31 voorzitter Pieter Oosthoek. De foto is gemaakt door Jan Nijkamp  van Multivideo)
 

 

Kalender icoon zaterdag 1 februari 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers