Een terugblik: G-Voetballers het veld op met Heracles Almelo

Foto bij Een terugblik: G-Voetballers het veld op met Heracles Almelo

Een terugblik: G-Voetballers het veld op met Heracles Almelo

Verslag met dank aan Martin ter Harmsel

Op vrijdag 28 februari was het dan zover, de veldopkomst bij Heracles Almelo. Spanning en sensatie voor ons allen. We vertrokken rond half 7 vanaf De Koerbelt. In Almelo aangekomen hebben we de auto gedropt bij de woonboulevard en zijn we richting het Polman Stadion gelopen.

Daar werden we opgewacht door 2 medewerkers van de Heracles Kidsclub. We gingen naar een kleedkamer van voetbalburen Oranje Nassau (ON) om ons Heracles-tenue aan te trekken. Eenmaal strak in de kledij kregen we instructies over het hoe en wat tijdens de veldopkomst. Toen het voor iedereen duidelijk was wat de bedoeling was, konden we terug richting het stadion. Iets voor de klok van achten stond iedereen paraat in de catacomben.

De muziek ging aan, de vlaggenjongens zwaaiden volop met de zwart witte vlaggen. Daar ging de parade richting de middenstip, met voorop de Excelsior’31 pupil van de week. Eenmaal op het veld liep het op rolletjes. Nadat de spelers elkaar een prettige wedstrijd hadden gewenst, moest er naar de kant worden gerend. We gingen gauw terug naar ON om ons eigen kloffie weer aan te trekken.

Rond de 25e minuut waren we terug in het stadion. Daar hadden we mooie plaatsen naast de dug-out van Heracles. Het was wel erg koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Ondanks onze fanatieke steunbetuiging gingen de punten mee naar Heerenveen. Na de wedstrijd was iedereen blij met de kachel in de auto. Al met al een zeer geslaagd uitje. Voor herhaling vatbaar!

Kalender icoon vrijdag 7 maart 2014 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers