Excelsior'31 heeft zijn eigen mascotte, genaamd 'Seppi'

Foto bij Excelsior'31 heeft zijn eigen mascotte, genaamd 'Seppi'

Excelsior'31 heeft zijn eigen mascotte, genaamd 'Seppi'

Afgelopen vrijdag was een memorabele dag voor Excelsior'31. De jeugd van Excelsior'31 kreeg haar eigen vriendje: Seppi. 

Seppi is een initiatief van de Stichting Excelsior'31 Jeugd Promoting.(SEJP). Voorzitter van de stichting, Hans Wermink, gaf in zijn welkomstwoord aan dat Excelsior'31 een vereniging is waarbij alle kinderen ongeacht geslacht en / of beperking de mogelijkheid krijgen te kunnen genieten van de voetbalsport. Ook dit jaar wil de SEJP 'iets' leuks en blijvends doen voor alle jeugdleden. Vandaar gekozen is voor een mascotte, met een hoog knuffelgehalte.

Dat Seppi juist vrijdagavond gepresenteerd werd, was zeer bewust. De voorjaarsreeks van de minicompetitie immers van start. Ruim 150 jongens en meisjes beoefenen hun favoriete sport in een fantastische ambiance, een ambiance waar Seppi zich direkt thuis voelde.

Alle teams van de mini's werden één voor één het hoofdveld opgeroepen, een prachtig gezicht! De ouders van de kinderen waren zeer enthousiast. Vanaf een bomvolle tribune werden de spelertjes warm onthaald.

Seppi zal niet uitsluitend op de vrijdagavond zijn gezicht laten zien. Ook tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal zal hij aanwezig zijn en ook bij andere activiteiten van Excelsior'31.

Klik hier voor een fotoreportage

 

Kalender icoon maandag 10 maart 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers