Pothast en Hempenius winnen kort geding tegen KNVB

Foto bij Pothast en Hempenius winnen kort geding tegen KNVB

Pothast en Hempenius winnen kort geding tegen KNVB

Tim Pothast en Gradus Hempenius hebben vanmiddag het kort geding tegen de KNVB gewonnen. Ze werden volledig in het gelijk gesteld. Hierdoor mogen de twee voetballers (zo goed als zeker) aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd tegen ONS BOSO Sneek hun opwachting maken voor Excelsior’31.

Lamber Voortman (die zich samen met voorzitter Pieter Oosthoek namens Excelsior’31voor deze zaak heeft ingezet) vertelt verguld te zijn met de uitspraak. “Het is best uniek dat er een kort geding tegen de voetbalbond gewonnen wordt. Hempenius en Pothast waren zeer content met de uitspraak. Ze kunnen niet wachten om het rood-wit van Excelsior’31 te dragen. Ze zijn daarbij uiteraard wel afhankelijk van de trainer. Maar dat hij over ze kan beschikken is een feit.”

Waarom de twee spelers een kort geding hebben aangespannen is te lezen in het nieuwsbericht van 20 maar jongsleden: http://www.excelsior31.nl/nieuws/5234/pothast-en-hempenius-spannen-kort-geding-aan-tegen-knvb.html

De uitspraak zorgt er tevens voor dat alle andere oud-spelers van v.v. Glanerbrug ook over kunnen stappen naar een andere vereniging. (mits de overschrijving op tijd is ingeleverd)

Excelsior’31 bedankt naast oud-voorzitter Lamber Voortman ook advocaat André Visser uit Wierden voor zijn inzet om de zaak tot een goed einde te brengen.

Kalender icoon dinsdag 1 april 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers