Raily Ignacio gebruikt Excelsior'31 als schietschijf (beelden geplaatst)

Foto bij  Raily Ignacio gebruikt Excelsior'31 als schietschijf (beelden geplaatst)

Bekijk hieronder de beelden van Excelsior'31 TV. Naast de doelpunten een terugblik met trainer Hans van Dijkhuizen op zijn tijd bij Excelsior'31. Presentatie en interviews door José Nijhof, beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Daarnaast sprak Excelsior'31 met assistent-trainer Harry Beltman over zijn eerste seizoen bij het eerste elftal.

Flinke nederlaag Excelsior'31 bij Rijnsburgse Boys
Bron: klik hier
RIJNSBURG – Het al uit de topklasse gedegradeerde Excelsior’31 leed zaterdagmiddag op de slotdag van de competitie een forse nederlaag. Bij Rijnsburgse Boys gingen de Rijssenaren met 7-0 onderuit.

De eerste helft pakte uit als een onemanshow voor spits Raily Ignacio van Rijnsburgse Boys, dat ook domineerde. Al in de 2e minuut tikte hij de bal in de korte hoek van het Excelsior-doel (1-0). Acht minuten later schoot hij de 2-0 binnen. De hattrick was compleet in de 20e minuut. Maar dat was nog niet genoeg voor Ignacio, in de 28e minuut tekende hij de 4-0 aan.

Na de hervatting ging de thuisploeg verder op de ingeslagen weg. Het was Javier Martina die in de 53e minuut de 5-0 maakte. Excelsior kreeg hierna wel de nodige kansen, onder meer via Patrick Gerritsen, maar daar kwam geen goal uit voort. In de resterende minuten maakte Rijnsburgse Boys nog twee doelpunten via Martin van Eeuwijk en Rob Zandbergen, zodat de eindstand 7-0 werd.

Rijnsburgse Boys – Excelsior’31 7-0 (4-0).

2. Ignacio 1-0, 10. Ignacio 2-0, 20. Ignacio 3-0, 28. Ignacio 4-0, 53. Martina, 82. Van Eeuwijk, 90. Zandbergen.

Excelsior’31: Kok, Draganovic, Lubbers, Davina, Troost (46. Bloemendaal), G. ten Hove, Pothast, Gerritsen, Ezafzafi (71. Siemelink), Aydin (76. Isa), Wilens.