Zaalvoetbalcoach Ichtus Rahanra tekent voor twee jaar bij Excelsior’31

Foto bij Zaalvoetbalcoach Ichtus Rahanra tekent voor twee jaar bij Excelsior’31

Zaalvoetbalcoach Ichtus Rahanra tekent voor twee jaar bij Excelsior’31

Zoals vorige week al is gemeld, wordt Ichtus Rahanra (42) de nieuwe trainer-coach van het eerste zaalvoetbalteam van Excelsior’31. Na een mondelinge overeenkomst, is maandagavond het tweejarig contract getekend.

De geboren Zwollenaar met Molukse roots is geen onbekende binnen Excelsior’31. Na zijn verhuizing naar Rijssen, kwam hij al snel bij Excelsior’31 terecht. Rahanra was als zaalvoetballer actief voor de vereniging en ging vervolgens verder in de rol van leider van een recreatieteam.

De afgelopen twee jaar had Rahanra het tweede zaalvoetbalteam van Excelsior’31 onder zijn hoede. Excelsior’31 2 eindigde het afgelopen seizoen op een prima derde plaats in de Hoofdklasse G.

Ichtus Rahanra heeft het afgelopen seizoen de cursus ‘Trainer Coach Zaalvoetbal III’ gevolgd op Papendal. Hij hoopt de cursus in juni succesvol af te ronden.

De zaalvoetbalcommissie en technische commissie van Excelsior’31-zaal is verheugd met de aanstelling van Ichtus Rahanra en wensen hem veel succes met Excelsior’31 in de Topklasse.

Kalender icoon maandag 19 mei 2014 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers