SVZW winnaar 1e editie Fletcher Top Toernooi

Foto bij SVZW winnaar 1e editie Fletcher Top Toernooi

SVZW winnaar 1e editie Fletcher Top Toernooi

Klik hier voor 53 foto's van Excelsior'31 - SVZW (0-1) 

In de loop van het weekend volgen de overige fotoreportages en de samenvattingen van Excelsior'31 TV

Bekijk hieronder de reportage van Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presentatie (en interviews) door José Nijhof, interviews door Leon Simons. 


 

SVZW grijpt beker TOP-toernooi door winst op Excelsior'31

Bron: klik hier 
RIJSSEN - SVZW won zaterdagmiddag in Rijssen het Fletcher TOP-toernooi door de organiserende club Excelsior'31 te verslaan. In de finale werden de rood-witten met 1-0 verslagen door de Wierdenaren. Cenk Uguz, in het verleden actief voor Excelsior, maakte na ruim tien minuten de enige treffer. Excelsior kon daarna geen vuist meer maken. De ploeg van de nieuwe trainer Roeland ten Berge begon voortvarend aan de derby tussen de twee zaterdaghoofdklassers, maar wist enkele kansen niet te verzilveren.

De deze zomer aangetreden SVZW-coach Geert Veldhuis was na afloop blij met de bokaal. ,,Het is natuurlijk altijd mooi wanneer je zo'n toernooi wint'', zei hij. ,,Maar verder zegt het me niet zoveel. Ik had bijvoorbeeld veel liever gehad dat Nigel Michels zijn kuitbeen donderdagavond tegen Alcides niet had gebroken en dat we tweede of derde waren geworden.''

Excelsior-oefenmeester Ten Berge was na afloop zelfs geïrriteerd over de slordige tien slotminuten van zijn elftal, dat SVZW niet meer onder druk wist te zetten. ,,Maar ik ga mijn jongens daar in de kleedkamer niet mee lastig vallen, dat heeft geen enkele zin. Ik laat alleen mijn ongenoegen weten tegen de pers. De ene goal van SVZW was overigens een cadeautje van onze verdediging.''



Als derde eindigde het Oldenzaalse Quick'20. De zondaghoofdklasser versloeg in de troostfinale eersteklasser Berkum met 2-1. De Quick-doelpunten werden gemaakt door Jesse Olde Monninkhof en Jeroen Visscher. Laatstgenoemde werd ook gekozen tot de beste speler van het toernooi.

De overige deelnemende clubs klasseerden zich als volgt: 5. DOS’37 (Vriezenveen), 6. Alcides (Meppel), 7. DETO Twenterand, 8. TVC’28 (Tubbergen).

Kalender icoon zondag 10 augustus 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers