Blamage Excelsior'31 tegen 2e klasser Enter Vooruit (2-2)

Foto bij Blamage Excelsior'31 tegen 2e klasser Enter Vooruit (2-2)

Opstelling Excelsior'31:
Kok (k), Draganovic (46. Lubbers), Wolven, Sikkelbein, Seppenwoolde, Gerritsen Mulkes (46.Vloedgraven), Pot (70. Ezafzafi), Hempenius, Gerritsen (Davina), Letteboer en Rob ten Hove

RIJSSEN – Excelsior’31 heeft in een oefenwedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Enter Vooruit. De thuisclub nam na een kwartier de leiding nadat  Gradus Hempenius door de Enterse defensie slalomde: 1-0. Frank Smit zorgde voor de gelijkmaker waarna Patrick Gerritsen de ruststand op 2-1 bepaalde.

Een te korte terugspeelbal van Rico Wolven op doelman Kok vormde de inleiding voor de gelijkmaker. Frank Smit was er als de kippen bij en scoorde: 2-2. Verder gebeurde er vrijwel niets meer in deze saaie tweede helft of het moet de veldverwijzing van vijf minuten zijn voor Enter Vooruit speler Ron Smit.

Bron: tweenul.nl