Reserves Excelsior’31-zaal winnen bekerduel in Wijchen

Foto bij Reserves Excelsior’31-zaal winnen bekerduel in Wijchen

Reserves Excelsior’31-zaal winnen bekerduel in Wijchen

De zaalvoetballers van Excelsior’31 2 hebben vrijdagavond hun tweede wedstrijd in de poulefase van de beker met 4-7 gewonnen. Tegen ZSW/DPN 2 werd het een enerverend duel met een terechte winnaar. Door deze overwinning blijven de reserves van Excelsior´31 in de strijd om de beker. Met nog een thuiswedstrijd op 4 december voor de boeg tegen Morado CF, bekert het bij winst een ronde verder.

Door afzeggingen van keeper Marien Baan en Niek Haase werden Arnoud Baan, Henk Lankamp en de talentvolle doelman Frank Haase voor deze wedstrijd aan de selectie toegevoegd. Met leider Erik Baan aan het stuur in het busje van Munsterhuis werd al om 18.00 uur koers gezet naar het verre Wijchen. Doelstelling was om deze wedstrijd te winnen en het liefst zo dik mogelijk i.v.m. het doelsaldo wat weleens de doorslag zou kunnen gaan geven in deze poulefase van de beker.

Na een moeizame start met een 1-0 achterstand kwam Excelsior´31 langzaam op gang. Na doelpunten van Arnoud Baan (tweemaal) en Henk Lankamp kon er toch met een goede voorsprong gerust worden. Na de rust werd de score verder opgevoerd door Gerald Keizer, een prachtige treffer van aanvoerder Arend Baan en opnieuw Henk Lankamp. Hierna werd getracht om de score verder uit te bouwen, waardoor de verdediging in de problemen kwam. Doelman Frank Haase liet met enkele prachtige safes zien, dat zijn broer Niek Haase de leiding niet voor niets attent had gemaakt op het talent van zijn broertje. Nadat het nog 4-6 werd, maakte topscorer John Lubbers de beslissende treffer en was de eindstand 4-7.

Komende weken staan er twee thuiswedstrijden voor de reserves van Excelsior´31 op het programma. Volgende week donderdag om 20.00 uur is er de derby tegen Jong Eagles en de week daarop worden de degens gekruist met HHC uit Hardenberg. U bent weer van harte welkom in de Reggehal te Rijssen.

Doelpunten Excelsior’31 2: Henk Lankamp 2x, Arnoud Baan 2x, Gerald Keizer, Arend Baan en John Lubbers

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2: Frank Haase (keeper), Arend Baan, Gerald Keizer, John Lubbers, Arnoud Baan, Henk Lankamp en Daan Kreijkes.
Speler/coach: Gerald Keizer
Leider: Erik Baan

Kalender icoon vrijdag 24 oktober 2014 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers