Excelsior'31 3 laat het afweten tegen Hellendoorn 2

Foto bij Excelsior'31 3 laat het afweten tegen Hellendoorn 2

Opstelling Excelsior'31:
Erik Leeuwis (k), Marc Seppenwoold, Arjan Schooten, Simon Kool, Joey Gerritsen Mulkes; Gerwin Immink, Sjors van Gerresheim, Jord Jansen; Jeroen Dangremond, Mats Knol, Theun Brandriet

Zaterdag 25 oktober stond alweer de zevende wedstrijd op het programma voor Excelsior’31. Ditmaal thuis tegen v.v. Hellendoorn 2, waar we bij winst op gelijke hoogte konden komen. Met dit in gedachte begonnen we scherp aan de wedstrijd, dit konden we gelukkig ook omzetten in het veldspel.

De gehele eerste helft hadden we de overhand en het betere van het spel. Dit resulteerde echter niet in veel uitgespeelde kansen. In de 33e minuut was het dan ook pas raak, na een goede diepe bal van Arjan Schooten stond Jeroen Dangremond alleen voor de keeper en ronde met een mooie lob af. Lang konden we alleen niet genieten van deze voorsprong, want een kleine 10 minuten na de openingstreffer stond het alweer gelijk.

De tweede helft konden we het veldspel van de eerste helft helaas niet meer evenaren. Hellendoorn begon beter te voetballen en creëerde meer kansen. De gehele tweede helft wisten we maar tot een echte doelpoging te komen. Terwijl Hellendoorn steeds gevaarlijker werd. Uit een vrije trap wist Hellendoorn dan ook op voorsprong te komen, een krappe 5 minuten later was het weer raak.

Wederom scoorde Hellendoorn uit een vrije trap, ditmaal werd de bal niet direct geschoten maar met het hoofd verlengd en belande voor de derde maal achter Erik Leeuwis. Met nog 10 minuten te spelen was het geloof weg en in blessuretijd wist Hellendoorn andermaal uit een vrije trap te scoren, waardoor de eindstand op 1-4 kwam.