Excelsior'31 A1 laat het liggen tegen TVC'28 A1

Foto bij Excelsior'31 A1 laat het liggen tegen TVC'28 A1

Excelsior'31A1 verliest van TVC'28 A1
Excelsior 31 A1 heeft zich een slechte dienst bewezen, door de 6 punten wedstrijd met concurrent TVC 28 A1 te verliezen.De wedstrijd van zaterdag stond in het teken om afstand te nemen van de onderste plekken. Echter kwam de A1 hier zaterdag geen enkel moment voor in aanmerking.TVC liet ons opbouwen en het spel maken, hier hadden we veel moeite mee. De samenwerking tussen middenveld en verdediging was niet aanwezig waardoor we snel geneigd waren de lange bal te hanteren.

Al snel kregen we een mogelijkheid via Mohammed maar zijn schot binnen de 16 ging rakelings naast. Na een kwartier kwam TVC op voorsprong. De bal werd diep gegooid op de rechtsbuiten, die met een afgemeten voorzet de spits bediende, 0-1. Hierna gebeurde er weinig, tot er een corner voor Excelsior kwam. De bal werd weg gewerkt maar een speler van TVC trapte na, waardoor hij terecht de rode kaart kreeg.

In de rust moesten Daan en Mathay nood gedwongen gewisseld worden. Na rust was het zaak zo snel mogelijk de gelijkmaker te maken. Maar door slordig spel aan de kant van Excelsior kreeg TVC 2 enorme mogelijkheden. De 0-2 viel niet veel later dan toch. Naut haalde een speler van TVC binnen de 16 meter na de grond, penalty, 0-2.

Excelsior kreeg niet veel later ook een penalty wegens een handsbal. Tim benutte deze mogelijkheid, 1-2. We gingen opzoek naar de gelijkmaker maar door slordig spel kwamen er weinig kansen. TVC counterde zich ondertussen na 1-3. In de blessuretijd scoorde Mo nog de 2-3 maar dit was niet voldoende.

Excelsior 31 A1 heeft een grote kans laten liggen om een naaste concurrent pijn te doen. Door de nederlaag staat alles dicht bij elkaar. As zaterdag hebben we een vrije zaterdag. Hierna spelen we op 22 november om 14:30 uur uit bij ROHDA Raalte A1.