Sinterklaas onderuit tijdens bezoek aan SEJP minicompetitie

Foto bij Sinterklaas onderuit tijdens bezoek aan SEJP minicompetitie

Sinterklaas onderuit tijdens bezoek aan SEJP minicompetitie

Sint struikelt op voetbalveld Excelsior'31 Rijssen

bron: TC Tubantia
RIJSSEN - Zwarte Piet was vrijdagavond net te laat om Sinterklaas te behoeden voor een valpartij op het voetbalveld van Excelsior'31. De Sint was op bezoek bij jonge voetballers van de club. De goedheiligman liep achteruit over het voetbalveld en zag daarbij een gespannen lint over het hoofd. Even leek hij zich te herstellen, maar de Sint belandde toch op zijn rug op het kunstgras.

"Maar de pieten waarschuwen mij ook helemaal niet", aldus een geschrokken Sint. Hij was wel in orde na de valpartij. De pieten kregen het echter te verduren. Sint wilde 'even met de pieten praten'. Het is onduidelijk hoe dat gesprek is verlopen, maar het belooft weinig goeds dat Sinterklaas nog voor het gesprek de sollicitatieprocedure voor nieuwe Zwarte Pieten opende.

Sinterklaas onderuit tijdens bezoek aan mini's Excelsior'31 in Rijssen
bron: RTV Oost
Sinterklaas is vrijdagavond gevallen tijdens een bezoek aan voetballende mini's van Excelsior'31 in Rijssen.
Sinterklaas liep achteruit over het veld en struikelde over de achterlijn. Hij viel achterover, waarbij zijn werkmijter afviel. Zijn pieten schoten de Sint snel te hulp en hielpen hem overeind. Hij verklaarde na afloop dat het goed met hem ging en hij niets had gebroken.

Wel zou hij nog een hartig woordje met zijn pieten spreken, omdat ze hem niet waarschuwden toen hij achteruit liep. De valpartij is gefilmd door Excelsior'31 TV. Maar valt hij nou echt, of is het een schwalbe?

Kalender icoon zaterdag 22 november 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers