Foto bij Kostbare 3-punter voor Excelsior'31 bij Staphorst (samenvatting geplaatst)

Klik hier voor een reactie van Marco ten Bolscher, op Excelsior'31 TV

Klik hier voor een reactie van Roeland ten Berge, op Excelsior'31 TV

Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presentatie door José Nijhof en interviews door Leon Simons.

Bron: klik hier

Staphorst – Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan in en tegen Staphorst. De hoofdklasser uit Rijssen won met 3-1 van de nummer tien. In een niet al te spectaculaire wedstrijd zorgde Marco ten Bolscher (foto) in de openingsfase voor twee momenten van vreugde bij de bezoekers. Hij scoorde binnen een kwartier twee keer.

De spits keerde onlangs terug bij Excelsior na een uitstapje naar de beloften van Go Ahead Eagles.

Excelsior’31 had aanvankelijk weinig te duchten van Staphorst, dat pas na rust iets meer aanzette. Dat leverde twintig minuten voor tijd de 1-2 op. Het slotakkoord was echter voor Excelsior. Coen Vloedgraven bediende topscorer Hakim Ezafzafi, die de eindstand bepaalde op 1-3.