Foto bij Excelsior'31 wint oefenduel van Nootdorp (samenvatting geplaatst!)

Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, voice-over door Bert Jansen en interviews (met Patrick Gerritsen en Roeland ten Berge) door Jarnik Busscher.

Excelsior'31 wint oefenduel van Nootdorp
bron: TC Tubantia
RIJSSEN - De eerste wedstrijd van 2015 leverde Excelsior'31 zaterdagmiddag een overwinning op. De hoofdklasser uit Rijssen was thuis in een vriendschappelijke partij met 2-0 te sterk voor eersteklasser Nootdorp.

Joran Pot scoorde al na 15 minuten de openingstreffer namens Excelsior. In de tweede helft wist Marco ten Bolscher het net te vinden en bepaalde de eindstand daarmee op 2-0.

Excelsior'31 oefent aanstaande dinsdag opnieuw, dan komt hoofdklasser Rohda Raalte op bezoek (aanvang 20.15 uur).

Zaterdag 17 januari is alweer de laatste oefenwedstrijd van Excelsior'31 1. Dan speelt het om 14.30 uur in Heino, tegen de plaatselijke (1e klasser) v.v.Heino 1.

Zaterdag 24 januari hervat Excelsior'31 1 de competitie, in de Hoofdklasse C, met een uitduel tegen VVOG (Harderwijk) 1. Dit duel begint om 14.30 uur.