Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen knap gelijk tegen 1e divisionist WSV 1

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen knap gelijk tegen 1e divisionist WSV 1

Zaalvoetballers Excelsior’31 spelen knap gelijk tegen 1e divisionist WSV 1

Het eerste zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft gisteravond, in Apeldoorn, een oefenwedstrijd gespeeld tegen WSV 1. Na een ruststand van 2-1, werd het uiteindelijk 3-3. Een prestatie waar Excelsior’31 trots op mag zijn.

De gastheren staan momenteel op een vijfde plaats in de 1e divisie. Excelsior’31 is koploper in de topklasse. Een mooie graadmeter voor de Rijssenaren. Gezien de samenstelling van de selecties, namen beide teams deze oefenwedstrijd serieus.

Excelsior’31 begon uitstekend aan de wedstrijd en kreeg twee grote mogelijkheden om de score te openen, maar helaas werden deze niet verzilverd. Het tempo lag hoog en het spel golfde heen en weer. WSV opende deze avond de score, nadat het nog niet echt gevaarlijk was geweest. Hierna kwam de Apeldoornse ploeg meer los, maar Excelsior’31 bleef goed weerstand bieden. Een domper was dan ook toen het de 2-0 tegen kreeg. De verslagen keeper Willard Baan, werd op de doellijn geholpen door Arnoud Baan, maar deze tikte de bal met zijn handen uit het doel. De toegekende strafschop werd feilloos binnengeschoten.

De ploeg van coach Ichtus Rahanra liet het er niet bijzitten. Ondanks de achterstand, bleef het goed voetballen. Dit werd uiteindelijk door mooie combinaties beloond in doelpunten. Gilano Samangoen zorgde voor de 2-1 en zijn ‘maatje’ Agassi Daneljan maakte de 2-2. Een deze avond zeldzaam slordigheidje achterin, betekende vervolgens weer dat Excelsior’31 op achterstand stond. Met ‘kadootjes’ weten ze op dit niveau wel raad. Toch gingen de schouders niet hangen bij Excelsior’31. Sterker nog, het drong aan en in de persoon van Henk Lankamp kwam het weer (meer dan terecht) op gelijke hoogte: 3-3, na goed doorgaan van captain Jan Borghuis. Dit was tevens de eindstand.

Voor Excelsior’31 was het een leerzame avond. Alle spelers toonden inzet, vechtlust en scoorden een ruime voldoende. Voor de spelers en begeleiding van Excelsior’31 smaakt dit naar meer.

Excelsior’31 bedankt WSV voor de gastvrijheid.

Kalender icoon vrijdag 16 januari 2015 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers