WHC 2 doet wat Excelsior'31 3 verzuimt (kansen benutten)

Foto bij WHC 2 doet wat Excelsior'31 3 verzuimt (kansen benutten)

Excelsior'31 3 - WHC 2 2-5

Opstelling Excelsior’31 3:
Erik Leeuwis (k), Mark Seppenwoolde, Arjan Schooten © (22. Danny Spin), Niek Bakker (68. Patrick Smelt), Joey Gerritsen Mulkes (46. Jacco Vis), Simon Kool, Robert Harbers, Jord Jansen (80. Ruben Willems), Jeroen Dangremond(83. Theun Brandriet), Dick-Jan Goorman, Laurens Harbers.

Zaterdag 7 februari stond voor ons de eerst wedstrijd na de winterstop op het programma. Thuis tegen WHC 2. Een goede ploeg die we niet zijn vergeten na het verlies in Wezep. Om 14.30 uur klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter en we hadden afgetrapt. Al snel werd duidelijk dat WHC hier niet voor niets kwam. We begonnen goed aan de wedstrijd. We waren voetballend zeker de bovenliggende partij.

Door een goede counter van WHC kwamen ze alsnog op 0-1. Na deze goal werden we erg slordig en was het al snel duidelijk dat WHC een stuk feller was dan dat wij waren. Tien minuten na de goal scoorde wij na een geweldige aanval de 1-1. Dick-Jan was de uiteindelijke afmaker. Nog geen vijf minuten later was het alweer 1-2 uit een corner. De verdediger van WHC kon vrij intikken. Dit was ook de ruststand.

In de 52e minuut werd het 1-3. WHC was een stuk alerter en scoorde weer uit een snelle counter. In de 66e minuut tikte Robert knap binnen na een goede corner van Jeroen, 2-3. We begonnen er in te geloven en dat kon je zien aan de duels die werden uitgevochten. Twee minuten later werd het 2-4 en in de slotfase werd de eindstand bepaald, 2-5. We waren op alle fronten overklast.

We hervatten de competitie met een zuur gevoel.  We gaan er alles aan doen om de volgende wedstrijd te winnen! Tot dan!