Foto bij Excelsior'31 3 blijft op remise steken in Vroomshoop

Vroomshoopseboys 2 – Excelsior 31 3

Opstelling: R. Kamphuis (k), M. Seppenwoolde, A. Schooten, N. Haase, S. Kool, D. Schoenmaker, G. Immink, R. Harbers, R. Brinkman, D.J. Goorman, P. Smelt,
Wissels: R. Willems, T. Brandriet, J. Dangremond, J. Gerritsen Mulkes.

Na een week hard trainen waar het belang van punten, lijfsbehoud en strijd nog eens duidelijk werd benadrukt, stond er dit weekend de wedstrijd tegen de Vroomshoopseboys op het programma. Al snel in de wedstrijd werd duidelijk dat wij het spel moesten gaan maken. Het was Patrick Smelt die lekker begon aan de wedstrijd en in de 20ste minuut de bal veroverde en een prachtpass op Brinkman gaf.

Hij nam de bal keurig aan en passeerde de keeper met gemak. Dit bleek al snel het hoogtepunt van de eerste helft te zijn waarbij de gingen rusten met 0-1. Na de rust werd al snel duidelijk dat de Boys de mouwen hadden opgestroopt. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker. Uit een vrije trap kwam de bal voor de voeten van de spits en die ronde beheerste af. 1-1. Zonder te morren of te wijzen gingen wij met opgeheven hoofd door. Met passie en strijd kwamen we al weer voor.

Een heerlijke solo van Danny Schoenmaker waarbij hij de keeper passeerde met zijn chocolade been. 1-2. In een prachtig duel voor de neutrale toeschouwer was het nu weer de beurt aan Vroomshoopseboys. Uit een counter legde de linksbuiten de bal panklaar in de loop voor zijn medespeler en hij ronde beheerst af. 2-2.

Wij wisten dat er een overwinning in zat en gingen tot het uiterste. Het was Gerwin Immink met het voortouw in handen die de bal op de Tuute gaf. Hij gaf de bal hard voor waarbij de bal in de kluts voor de voeten van Danny kwam. Hij maakte beheerst zijn tweede van de middag. 3-2.

Wat kon er nu nog mis gaan. De scheids gaf ons elke minuut wat we nog moesten spelen door en we belanden in de aller aller laatste. De Boys gaven zich niet gewonnen en brachten de bal van de zijkant nog een keer hoog in. En zoals zo vaak vandaag kwam de bal in de kluts voor de voeten van de spits die de bal in schoot. 3-3. Wellicht een terecht uitslag.

Volgende weer een prachtig duel op het programma. Namelijk thuis om 14.30 uur tegen Sparta Enschede 2.