Excelsior'31 VUT-ploeglid Albert Beldman en eega Riekie 55 jaar getrouwd

Foto bij Excelsior'31 VUT-ploeglid Albert Beldman en eega Riekie 55 jaar getrouwd

Excelsior'31 VUT-ploeglid Albert Beldman en eega Riekie 55 jaar getrouwd

Woensdag 25 februari 1960 is ooit de geschiedenisboeken in gegaan als de trouwdag van (huisschilder van beroep) Albert Beldman (78) en Riekie Beldman - Kreijkes (74). 

Het gelukkige stel leerde elkaar kennen 'voor de deur van Hotel Gijsbers', naar zeggen van Albert. Cupido deed z'n werk en het was 'liefde op het eerste gezicht'.  Met als resultaat oudste dochter Diny. 

Albert en Riekie zijn gezegend met 3 dochters, 6 kleinkinderen en 1 achter-kleinkind. 

Excelsior'31 is er (mede) verantwoordelijk voor dat (met name) het clubhuis bij Excelsior'31 er méér dan gelikt uit ziet. Als vaste supporter van Excelsior'31 volgt Albert de wedstrijden van het 1e al vanaf het moment dat men de thuiswedstrijden op het complex aan de Dannenberg speelde.

Na verloop van tijd werd Albert door (wijlen) JenHeendrek van Brussel gepolst of hij er niet voor voelde om de VUT-ploeg te komen versterken, met zijn schildertalent.

Albert Beldman is een schilder van het precieze soort. Hij kan gerust een plafond, wand of muur van een laagje verf voorzien, zonder dat er ook maar één spatje op zijn zondagse pak belandt. Bij wijze van spreken, dan. Op actieve VUT-ploegleden als Albert Beldman is Excelsior'31 dan ook uiterst zuinig, kan men zich voorstellen.

Eega Riekie is, net als Albert, wekelijks actief, op het gebied van vrijwilligerswerk. Eén dag per week offert Riekie zich immers op en schenkt koffie bij woon/zorgcentrum De Schutse.

Excelsior'31 wenst het gelukkig echtpaar Beldman een onvergetelijke dag en nog vele jaren in goede gezondheid.

Kalender icoon dinsdag 24 februari 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers