Excelsior’31 2 uit de beker geknikkerd door SVZW 2

Foto bij Excelsior’31 2 uit de beker geknikkerd door SVZW 2

Opstelling Excelsior'31 2:

Rene Kamphuis (k), Stephen Jansen, Gert-jan Schultink, Rene Sikkelbein, Danny Schoenmaker, Roberto Cioineaga, Yorick Calkhoven (63. Nick Haase), Gerald ten Hove, Ties ten Barge (63. Ronald Brinkman), Frank Averesch (52. Mats Knol), Mark Breukink

Excelsior’31 2 heeft een flink pak slaag gehad van SVZW 2. In de eerste helft werd het weggespeeld en wist SVZW meerdere zeer fraaie treffers te maken. SVZW 2 dat, doordat het 1e elftal het bekertoernooi al had verlaten, kon aantreden in een zeer sterke formatie speelde een uitstekende eerste helft. In de 6e minuut werd het al 0-1, na een goede voorzet die bij de 2e paal werd binnengelopen.

In de 13e minuut werd het 0-2, door een afstandsschot van ruim 20 meter die stijf in de kruising werd geschoten. Toen het in de 28e minuut 0-3 werd was de wedstrijd definitief gespeeld. De spits van SVZW nam prachtig aan tussen 2 man in en schoot het leer in de winkelhaak. Nog voor de rust wist SVZW 2 slordige fouten aan Excelsior’31 zijde keihard af te straffen. Wederom vlogen beide ballen onhoudbaar in de bovenhoek. Excelsior’31 2 zette hier nauwelijks iets tegenover. Ruststand was volledig terecht 0-5.

In de 2e helft moest Excelsior’31 2 zorgen dat het de schade niet verder liet oplopen, men ging wat terug en liet SVZW komen. SVZW had moeite om openingen te vinden en werden steeds slordiger.

Excelsior’31 2 kreeg in de counter nog enkele mogelijkheden, maar een eretreffer zat er niet in vandaag. SVZW 2 bekert volledig terecht door en Excelsior’31 2 kan zich volledig gaan richten op de competitie.

Hopelijk kan de nare nasmaak aan deze wedstrijd, a.s. zaterdag in Harderwijk tegen VVOG 2, worden weggespoeld.