Bloedeloze remise Excelsior'31 2

Foto bij Bloedeloze remise Excelsior'31 2

Bloedeloze remise Excelsior'31 2

Excelsior'31 2 speelde zaterdsag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen AZSV 2. Beide ploegen waren niet op volle oorlogssterkte. De wedstrijd ging nergens meer om en dat was ook duidelijk te merken. Aan het einde van de wedstrijd werd afscheid genomen van spelers Ties ten Barge, verkast naar sv Grol en Roberto Cioineaga, gaat voor Sparta Enschede spelen. Ook werd er afscheid genomen van trainer Bram Freie, die volgend jaar hoofdtrainer wordt bij Blauwwit'66 in Holten. 

Opstelling:
Wilco Nieuwenhuis, Kevin Jansen (81. Brand Hammer), Gertjan Schultink, Nick Haase, Danny Schoenmaker (45. Matthijs Boerman), Roberto Cioineaga (58. Ninos Baysoy), Mats Knol, Stephen Jansen, Jelte van der Berg (76. Ties ten Barge/78. Muel Kool), Frank Averesch en Yorick Calkhoven

De wedstrijd was in de eerste helft niet geweldig. Beide ploegen speelden in een te laag tempo om echt grote kansen te creëeren. Excelsior'31 had meer balbezit en AZSV speelde hun bekende counter voetbal. Er werd in de eerste helft niet gescoord. 

Na de rust kwam Matthijs Boerman in het veld voor Danny Schoenmaker, die na de wedstrijd aansloot bij het 1e elftal en daar, later op de middag, zijn debuut maakte in de hoofdklasse. 
Matthijs Boerman kreeg direct na rust 2 goede mogelijkheden om de score te openen, maar de bal wou er niet in. In de 60e minuut moest Roberto Cioineaga noodgedwongen het veld verlaten met een knieblessure, met een bos bloemen werd afscheid van hem genomen. Ninos Baysoy verving hem en deed dat heel aardig.

Excelsior'31 ging nog wel op zoek naar een winnende treffer, maar deed dit zonder echte overtuiging. Hierdoor hield AZSV gemakkelijk stand.In de 75e minuut kwam de aan zijn hamstring geblesseerde Ties ten Barge in het veld voor Jelte van der. Berg. 2 minuten later werd Ties weer gewisseld en zo werd er ook van hem op een passende wijze afscheid genomen. 
In de slotminuten gebeurde er verder weinig meer en dus bleef de brilstand op het bord staan. 

Excelsior'31 2 eindigt op de 6e plaats in de reserve hoofdklasse. Berkum 2 en Sparta Nijkerk 2 eindigen samen bovenaan en spelen komende week een beslissingswedstrijd om de titel.

Kalender icoon zaterdag 9 mei 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers