Nieuws over het Hammer T&D Zomeravondvoetbaltoernooi in juni

Foto bij Nieuws over het Hammer T&D Zomeravondvoetbaltoernooi in juni

Nieuws over het Hammer T&D Zomeravondvoetbaltoernooi in juni

In de maand juni zal er op de velden van Excelsior'31 voor de derde keer het zomeravond toernooi worden georganiseerd. Deze avonden zullen in het teken staan van 6 tegen 6 wedstrijden, verdeeld over een aantal poules, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen recreatieve teams en prestatieve teams. Deze wedstrijden zullen worden gespeeld op een half veld. 

De organisatie is blij te kunnen melden dat HAMMER Techniek & Detachering drie jaar lang de hoofdsponsor wil zijn van dit sportieve en gezellige toernooi. Bij HAMMER T&D kunt u terecht voor gemotiveerd en vakbekwaam personeel, voor zowel de bouw als aanverwante sectoren. 

Het speelschema van de zomeravondcompetitie ziet er als volgt uit:
-    di 9 juni: prestatiepoule
-    do 11 juni: recreatiepoule
-    di 16 juni: prestatiepoule
-    do 18 juni: recreatiepoule
-    di 23 juni: recreatiepoule
-    woe 24 juni: prestatiepoule
-    vrij 26 juni: finaleavond voor alle teams & afsluitende feestavond

Spelers vanaf 17 jaar mogen deelnemen aan dit mooie evenement. Tevens zal er op 26 juni een groot eindfeest op het terrein van Excelsior'31.

De kosten voor deelname zijn 50 euro per team. De helft van het bedrag wordt tijdens de laatste avond in munten terugbetaald, op voorwaarde dat alle wedstrijden worden gespeeld en sportiviteit niet uit het oog wordt verloren. Opgeven kan door een mail te sturen naar zomervoetbal@excelsior31.nl

Er is plek voor 28 teams dit jaar, vol is vol. Wees er dus op tijd bij met je aanmelding van je team.

Meer informatie is te verkrijgen via: zomervoetbal@excelsior31.nl of door contact op te nemen met Erik Leeuwis, Paul Tijhuis, Marcel Kreijkes of Harald Eertink.

 

Kalender icoon donderdag 4 juni 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers