Van de bestuurstafel

Foto bij Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Het bestuur van Excelsior'31 wil haar leden graag op de hoogte houden van lopende zaken binnen de vereniging. Periodiek verschijnt er daarom deze rubriek 'van de bestuurstafel'.

- De algemene ledenvergadering vindt dit jaar plaatst op woensdagavond 30 september. De officiele aankondiging incl. agenda volgt binnenkort hier op de site.

- De data voor de commissiebrede overleggen van dit jaar zijn bekend. Het eerste overleg van dit seizoen zal plaatsvinden op woensdagavond 16 september. De overleggen zullen altijd om 19:30 starten in de oude Top boven het clubhuis. Het is van belang dat iedere commissie minimaal één afgevaardigde stuurt naar deze overleggen. De data zijn:

woensdag 16 september, 19:30
woensdag 11 november, 19:30
woensdag 20 janauri, 19:30
woensdag 9 maart, 19:30
woensdag 13 april, 19:30
woensdag 11 mei, 19:30 

- Binnenkort verschijnt de presentatiegids voor het seizoen 2015-2016. Een groep van vrijwilligers heeft zich deze zomer hard gemaakt om hier weer iets moois van te maken. We zijn benieuwd naar het resultaat en dank voor jullie inzet! Tijdens de avond voor sponsoren op woensdag 2 september zal de nieuwe gids worden gepresenteerd.

- SC Rijssen heeft aangegeven dat er bij hen regelmatig leden van Excelsior'31 langs het hoofdveld fietsen. Al is dit misschien de korste route vanaf de Vincent van Goghstraat: stop hier a.u.b. mee. Jullie zijn onze buren tot last.

Het bestuur van Excelsior'31

Kalender icoon zondag 23 augustus 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers