Zaakwaarnemer van assistent-trainer Ryan Eertink jaagt Excelsior op kosten

Foto bij Zaakwaarnemer van assistent-trainer Ryan Eertink jaagt Excelsior op kosten

Zaakwaarnemer van assistent-trainer Ryan Eertink jaagt Excelsior op kosten

(Zaakwaarnemer van assistent-trainer Ryan Eertink jaagt Excelsior'31 op kosten)

Kansen op versterking verkeken door onverwachte budgetoverschrijding Rijssense hoofdklasser



Achterste rij, v.l.n.r. René Roord (ass.trainer), Christiaan Wieringa (bestuur), Rob Snijders (hoofdtrainer), Harald Eertink (bestuur), Peter van Rijn (bestuur) en Mark van Losser (TC). Vóór: assistent-trainer Ryan Eertink (links) en zaakwaarnemer Jan Veneklaas

Donderdagavond was het dan eindelijk zover dat Ryan Eertink, assistent-trainer extraordinaire van Excelsior'31, zijn contract bij de Rijssense (zaterdag) hoofdklasser verlengde. Een en ander vond plaats in de (nieuwe) Top, in het bijzijn van een afvaardiging van het Excelsior'31 bestuur, Technische Commissie én het eigen mediakanaal Excelsior'31 TV.

De onderhandelingen van de Technische Commissie met Jan Veneklaas, zaakwaarnemer van Ryan Eertink, namen dit keer beduidend langer dan gebruikelijk in beslag, aangezien Veneklaas met een eisenpakket kwam dat in de verste verte niet binnen de nieuwe budget(spel)regels van de zaterdag hoofdklasser paste.

Zo werd onder meer TWEE minuten (tot voor kort was dat 'slechts' één minuut) spreektijd geëist, tijdens de wedstrijdbespreking van de hoofdtrainer, door Veneklaas. Uiteindelijk werd er voor een zgn. 'Rutte-oplossing' gekozen (probleem op de lange baan schuiven).

Duidelijk mag zijn dat men bij Excelsior'31 nog (lang) niet van assistent-trainer Ryan Eertink af is. Als het aan zaakwaarnemer Jan Veneklaas ligt, zéker niet!

Kalender icoon vrijdag 11 september 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers