Excelsior'31 2 speelt met vuur tegen DOS'37 2

Foto bij Excelsior'31 2 speelt met vuur tegen DOS'37 2

DOS'37 2 - Excelsior'31 2 2-3

De derde competitiewedstrijd werd gewonnen door Excelsior'31 2. In een goede wedstrijd werd Dos'37 verslagen met 2-3. In de eerste helft was Excelsior31 de betere partij op zowel aanvallend als verdedigend gebied. Met een 0-1 voorsprong, gescoord door Kevin Troost, ging Excelsior'31 de rust in.

Na rust werd de voorsprong snel uitgebreid naar 0-3. Lange tijd was er niets aan de hand en waren er grote kansen om de voorsprong uit te breiden naar 0-4 of 0-5. Ondanks dat er geen vuiltje aan de lucht was werden de laatste 5 minuten hectischer dan verwacht. DOS'37 kwam terug tot 2-3, door slap verdedigen van onze kant. Gelukkig bleef het hier bij en werden de drie punten meegenomen naar Rijssen.

Al met al een terechte overwinning, maar ook een leerzame wedstrijd op het gebied van het uitspelen van een wedstrijd.