Excelsior'31 3 weet ook weer wat verliezen is

Foto bij Excelsior'31 3 weet ook weer wat verliezen is

Excelsior'31 3 weet ook weer wat verliezen is

Zaterdag stond voor het 3e elftal ASV Dronten 2 als tegenstander op de planning. We speelden om half 3 thuis, op het hoofdveld. Aan de ranglijst te zien konden we nog wel eens een lastige middag gaan krijgen. Maar ook wij zijn aan een goeie reeks bezig, het kon dus nog wel eens een mooie voetbalmiddag worden.

We begonnen de wedstrijd met René op goal, Marc, Immink, Niek en Jacco achterin, Tuute, Patrick en Matthijs op het middenveld en voorin Laurens, Robert en Sven. Op het begin ging het heen en weer, van beide kanten werd er aardig gevoetbald, maar was het ook zoeken in verdedigend opzicht.

Zelf dachten we de 1-0 gemaakt te hebben, een mooie stift van Sven werd door de scheidsrechter niet geteld, de bal ging onderkant lat…. Erin…. Dachten we, maar de scheids dacht er anders over. ASV wisselde onder de wedstrijd regelmatig van systeem, dat was voor ons dus lastig verdedigen. Het was dan ook ASV dat op voorsprong kwam, een corner werd bij de 2e paal binnengekopt, 0-1. Na de 0-1 achterstand wisten we dat we snel wat terug moesten doen.

Dit gebeurde dan ook, nog geen 2 minuten na de 0-1 werd de 1-1 gemaakt, na een mooie pass van Matthijs maakte Robert koelbloedig de gelijkmaker. Mede door een geweldige verdedigende actie van Jacco gingen we met deze stand rusten, 1-1. In de 2e helft begon de tegenstander erg sterk, de toeschouwers hadden hun plaatsje op de tribune nog niet gevonden of het was al 1-2, nummer 16 van ASV maakte een rush door de verdediging, legde de bal keurig neer voor zijn medespeler, die vervolgens vrij voor de keeper binnen kon schieten.

Dat was wel even een tik, We moesten dan ook het spel gaan maken om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. We hadden veel de bal, maar er werd niet echt een grote kans gecreëerd, een paar keer waren we gevaarlijk via een vrije trap of corner, maar er werd niet echt dreigend op goal geschoten. ASV had een ervaren, sterke ploeg, het was dus voor ons lastig om door hun verdediging te komen.

Waar wij allemaal gehoopt hadden op de gelijkmaker, werd er aan de andere kant gescoord, niet door hunzelf, maar door een eigen goal van ons. We probeerden er nog alles aan te doen, maar mede door goed keeperswerk van de keeper van ASV kwamen we niet tot scoren. 3-1 verlies, helaas. Het was geen hele beste wedstrijd, maar de tegenstander had ook zeker een goeie ploeg..

Dinsdag gaan we naar Enter, voor de bekerkraker tegen Enter Vooruit 2. Revanche!

 

Kalender icoon zaterdag 17 oktober 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers