STES MD1 kunnen kampioensvlag hijsen

Foto bij STES MD1 kunnen kampioensvlag hijsen

STES MD1 kunnen kampioensvlag hijsen

Op onnavolgbare wijze heben de meiden van STES MD1 het kampioenschap binnengesleept. Na de tiende competitiewedstrijd op rij met de volle winst te hebben afgesloten zijn de Rijssense meiden niet meer in te halen. Op de één na laatste speelronde kon de kampioensschaal in Almelo worden geheven.

Vele ouders, grootouders, broers, zussen en overige familieleden waren naar Almelo Noord afgereisd om getuige te zijn deze kampioenswedstrijd. Onder natte en koude omstandigheden werd de goal van Luctor Et Emergo onder vuur genomen. Eliza gaf de bal mee aan Pascalle die de spanning uit de lucht schoot: 0-1. Tien minuten later was de stand gelijk en moest Beate voor het eerst deze competitie de gang naar het net maken. Maar liefst 620 minuten was de Rijssense goalie zonder tegendoelpunt geweest. Grote klasse. Vlak voor rust nam Christy met haar eerste goal van de competitie het team weer op sleeptouw en schoot hard van 20 meter binnen!

Na rust was het oogstrelend wat STES MD1 liet zien: samenspel, driehoekjes, snel spel, voorzetten, elkaar de bal gunnen, passeeracties, hakjes, harde schoten op doel en veel goals. Maar liefst 6x moesten de gastvrouwen aftrappen waarna ze direct weer op de huid werden gezeten door de aanstaande kampioenen uit Rijssen. Beate heeft maar een enkele bal gehad en wisselde de laatste vijf minuten met Annabel en was zelf nog heel dicht bij een doelpunt.

Na de wedstrijd barste het feest eerst op het veld los: vuurwerk, confetti, champagne, een ware kampioensschaal, met kleren aan onder de douche, snoep, drop en koffie voor de ouders. Na ontvangst in het clubhuis van Excelsior '31 werd de meute toegesproken door Jan Busscher en in het zonnetje gezet, met een persoonlijke woordje voor iedere speelster. Met de schaal, bokaal en oorkonde op de foto voor het nageslacht.

Bij sponsor De Kroon werden de magen weer goed gevuld en de kampioensfoto overhandigd om een plekje te krijgen in het sportcafé..

Meiden: van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap! Enorm bedankt voor alle trainingen en wedstrijden tot nu toe op groot veld. Nog één wedstrijd deze competitie en na de winter zijn we weer terug op de velden in 2016 voor vele, hopenlijk aantrekkelijke, wedstrijden.  
 
bekijk ook onze website: www.excelsior31f2.webklik.nl
Kalender icoon maandag 23 november 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers