Excelsior'31 trainerscarrousel: de selectietrainers voor 2016/2017

Foto bij Excelsior'31 trainerscarrousel: de selectietrainers voor 2016/2017

Excelsior'31 trainerscarrousel: de selectietrainers voor 2016/2017

De Technische Commissie Jeugd is blij dat het in een vroeg stadium kan melden dat er een akkoord is bereikt met een groot aantal trainers.

Voor Excelsior’31 A1 is Daniël Holtman (huidig B1-trainer) bereid gevonden de leiding op zich te nemen. Deze week is er eveneens een akkoord bereikt met Jurjan Wouda. De huidige Flevo Boys-doelman neemt Excelsior’31 B1 onder zijn hoede. Wouda is 26 jaar oud en woont in Zwolle. Hij heeft diverse teams die op divisie niveau- speelden geleid en is tevens hoofd opleiding geweest van amateurvereniging vv Heerenveen.

Paul Scholten zal ook volgend jaar de B2-selectie onder zijn hoede hebben. Net als Paul, zal ook Jan Spenkelink volgend seizoen op dezelfde plek blijven zitten, als trainer van C2. Han Slots is komend seizoen trainer van C1.

Lourens Smids wordt de nieuwe trainer van D1. Hij komt over van E1. Smids gaat het komend seizoen eveneens de cursus TC2 cursus volgen. In dezelfde leeftijdsgroep heeft Hans Siemerink de leiding over D2, Arjan Agteresch zal de trainer van D4 zijn.

In oud-speler van Excelsior’31 1, Serkan Karali, is de opvolger voor Lourens Smids bij E1 gevonden. Karaali komt over van de Zweef 1 (hij is daar nu assistent-trainer). Hij kent Excelsior’31 goed, de TC Jeugd denkt dat hij een uitstekende aanwinst voor de trainersgroep zal zijn. Marcel Lankamp wordt trainer van E3.

Voor F1 is in Niek van Pijkeren een geschikte opvolger gevonden van Hans Siemerink. Edgar Siemerink heeft aangegeven aan te blijven als trainer van F3.

De Technische Commissie Jeugd is verheugd met het trainerskorps tot nu toe, maar is nog druk bezig om trainers te vinden voor de overige selectieteams.

 

Kalender icoon donderdag 14 januari 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers