Collectebus voor ''Stichting Jaimy'' op het schap in het clubhuis

Foto bij Collectebus voor ''Stichting Jaimy'' op het schap in het clubhuis

Collectebus voor ''Stichting Jaimy'' op het schap in het clubhuis

Jaimy van Boxel is, als oudste van een drieling, overleden aan kanker op 6 mei 2001. Ter nagedachtenis aan Jaimy is er enkele maanden na het overlijden van Jaimy een stichting opgericht. Deze ondersteunt kinderen met kanker die (in veel gevallen) langdurig in de kinderoncologische centra van de Academische ziekenhuizen in Nederland verblijven en behandeld worden.

Dankzij de stichting kunnen Hein en Tonny van Boxel, Jaimy's ouders, wensen van kinderen die ziek zijn vervullen. Kinderen kunnen samen en  in overleg met artsen, verpleegkundigen en pedagogische medewerksters een verlanglijst invullen met daarop hun wensen. 

Dingen die ze graag zouden doen, waar ze mee zouden willen spelen, waarmee ze hun kamertje in het ziekenhuis zouden willen inrichten. 

Dit alles om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Stichting Jaimy probeert de wensen van de kinderen zoveel mogelijk te vervullen.

Wanneer Jaimy beter zou zijn geworden had 'Stichting Jaimy' (zij het op een later tijdstip), ook zijn opgericht. Het was immers het idee van Jaimy. 
Het geeft veel voldoening, het hele gezin Van Boxel werkt er aan mee. Vóór Jaimy kan er niets meer worden gedaan maar námens hem wel.
 
Dankzij de steun van heel veel particulieren en bedrijven is het mogelijk de wensen van zieke kinderen te vervullen. Alles over de gerealiseerde  wensen, initiatieven en lopende projecten is te lezen op de website van de 'Stichting Jaimy' www.stichtingjaimy.nl
 
Er is ook een boek uitgebracht, met de titel 'Jaimy, de wedstrijd van zijn leven', geschreven  door Tonny van Boxel. De opbrengst van het boek gaat naar Stichting Jaimy. Voor meer informatie kunt u terecht bij Rianne Haase  riannehaase@gmail.com

Excelsior'31 ondersteunt deze actie t.b.v. de 'Stichting Jaimy' van harte.

Op het schap in het clubhuis staat een collectebus waarin u uw vrije gift kunt deponeren.

Kalender icoon maandag 15 februari 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers