Opnieuw flink pak slaag voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Opnieuw flink pak slaag voor zaalvoetballers Excelsior’31

Opnieuw flink pak slaag voor zaalvoetballers Excelsior’31

Samenvatting Excelsior'31 - WSV/Shoepimp, met dank aan Jan Nijkamp

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond een kansloze nederlaag geleden. In eigen huis ging het tegen koploper WSV/Shoepimp uit Apeldoorn, na een ruststand van 0-7, met maar liefst 1-12 onderuit.

Dat Excelsior’31 als hekkensluiter weinig in te brengen zou hebben tegen de koploper is geen schande, maar de manier waarop de Rijssenaren na enkele minuten spelen al tegen een 0-5 achterstand aankeken is voetbalonwaardig. Excelsior’31 lijkt in veertien wedstrijden in de eerste divisie en twee bekerwedstrijden nog niets te hebben geleerd. Er worden nog steeds teveel persoonlijke fouten gemaakt, niet in de organisatie gevoetbald en taken uitvoeren lijkt voor veel spelers teveel gevraagd. Alles geven om duels en wedstrijden te willen winnen komt ook sporadisch voor. Op deze manier verdient geen speler om op dit podium te spelen.

Wil Excelsior’31 nog kleur geven aan het seizoen, zal het de resterende zes wedstrijden uit een ander vaatje moeten tappen. Er zullen spelers moeten opstaan om strijd te leveren en die persoonlijke duels willen winnen!

De Rijssenaren hebben de drie titelkandidaten nu achter elkaar gehad. Enige pluspunt is dat het verschil met nummer tien, Jogadores/CF Cagmeax, niet is opgelopen. Met drie punten achterstand heeft het nog steeds zicht om rechtstreekse degradatie af te wenden.

Voor Excelsior’31 volgen nu zes finales. Aanstaande vrijdag reist het af naar Amersfoort om het op te nemen tegen ZVV Amersfoortse Boys. In Rijssen wist Excelsior’31 drie punten te behalen, maar de gastheren zijn bezig aan een sterke serie en zijn stilaan opgeklommen naar de vijfde plaats op de ranglijst; veilig zijn ze nog niet. Aangezien de nummers negen en tien elkaar vrijdag ook treffen, wacht Excelsior’31 een spannende week.

Doelpunten Excelsior’31: Gilano Samangoen

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Jan Baan (reservekeeper), Arnoud Baan, Gilano Samangoen, Maarten Postma, John Lubbers, Agassi Daneljan, Nathan Oraile en Henk Lankamp
Coach: Ichtus Rahanra
Assistent-coach: Aalidus ter Harmsel
Teammanager: Frank ter Harmsel

Kalender icoon zaterdag 20 februari 2016 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers