Benefietwedstrijd 'Ik voetbal tegen kanker' levert 3500 euro op

Foto bij Benefietwedstrijd 'Ik voetbal tegen kanker' levert 3500 euro op

Benefietwedstrijd 'Ik voetbal tegen kanker' levert 3500 euro op

Klik hier voor 105 foto's (copryright www.excelsior31.nl)

Bekijk hieronder een reportage van de Excelsior'31 Familiedag 2016, gemaakt door Excelsior'31 TV




Tijdens de familiedag van Excelsior’31 werd er, naast de activiteiten die de verschillende commissies organiseerden, een benefietwedstrijd gespeeld, in het kader van ‘Ik voetbal tegen kanker’.  

Het goede doel was deze keer Stichting JOJO. De JOJO Foundation zet zich in voor mensen met kanker en in het bijzonder kinderen en jongeren. Juni 2015 werd de JOJO Foundation opgericht, nadat de toen 19-jarige Jordy Onkenhout voor de tweede keer de diagnose kanker te horen kreeg. Jordy was nog maar net genezen na de eerste keer en dit kwam aan als een flinke dreun. In die periode dat Jordy genezen was, zette hij zich in voor anderen met kanker. En zo kwam een groep initiatiefnemers op het idee om de JOJO Foundation op te zetten. 

Het geld dat de JOJO Foundation ophaalde zal worden geschonken aan projecten die gericht zijn op onderzoek en behandeling van kankerpatiënten of welke mensen zich even een moment niet ziek laten voelen. Meer gegevens van deze stichting zijn te vinden via jojofoundation.nl.  Inlichtingen zijn via info@jojofoundation.nl te verkrijgen.
 

Kalender icoon woensdag 8 juni 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers