Vacatures bestuur met komst Schulenburg en Troost volledig ingevuld

Foto bij Vacatures bestuur met komst Schulenburg en Troost volledig ingevuld

Vacatures bestuur met komst Schulenburg en Troost volledig ingevuld

Het Excelsior'31 bestuur is er in geslaagd de vacatures van secretaris en penningmeester op te vullen. Het zal in september de ledenvergadering voorstellen Sandra Schulenburg te benoemen tot secretaris en Gerrit Troost tot penningmeester.

Daarnaast hebben de overige bestuursleden Harald Eertink bereid gevonden de functie van voorzitter op zich te nemen. Harald was het afgelopen seizoen al interim-voorzitter, leidde de vergaderingen en vertegenwoordigde de vereniging 'naar buiten toe'.

Het Excelsior'31 bestuur is uiterst content dat Harald het voorzitterschap op zich wil nemen en is blij dat Sandra en Gerrit de overige (twee) cruciale taken willen vervullen. Sandra heeft te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te stoppen als veiligheidscoördinator maar wel 'in' te zijn voor een nieuwe functie. De positie van secretaris past uitstekende bij haar profiel en haar juridische achtergrond. Zo wil Sandra de verouderde statuten toetsen aan de huidige tijd.

Gerrit Troost heeft een rijk verleden bij Excelsior’31. Hij bekleedde al eerder bestuurlijke functies bij de club en gaat als penningmeester aan de slag. In die hoedanigheid voert Gerrit een team van financieel specialisten aan die de inkomsten en uitgaven binnen de club bewaken.

Het bestuur dankt Christiaan Wieringa voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren als secretaris heeft verricht. Christiaan heeft zoals in de bijzondere ledenvergadering (maart jl.) gemeld een baan geaccepteerd bij Zestgroup in IJsselstein en heeft een langdurige opdracht bij ASML in Veldhoven. Reden waarom hij niet langer in staat is de functie van secretaris te vervullen.

Het bestuur wenst de nieuwe bestuursleden succes toe.

Kalender icoon dinsdag 21 juni 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers